Www.monnikendam.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie ons privacystatement.

Afbeelding Gastenboek

Beoordeel Jan Monnikendam

  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster

De verzendkosten

Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden, hebben we ervoor gekozen om een gedeelte van de verzendkosten door te berekenen.

Bij een order onder de € 50,00 vragen wij een bedrage van € 4,95.

Bij orders van boven de € 50,00 zijn de verzendkosten € 2,95.

 

Ik wil mijn bestelling in de winkel afhalen zonder kosten. Kan dat?

Natuurlijk is het altijd mogelijk om uw bestelling niet te laten versturen, maar direct in de winkel op te halen. Ons systeem is er niet helemaal speciaal voor ingericht, maar het is geen enkel probleem en hieronder ziet u hoe dat werkt!

U doet gewoon de bestelling in uw winkelmandje. Uiteindelijk komt u dan aan een totaal bedrag inclusief verzendkosten. U gaat gewoon de bestelling afronden en uw gegevens invullen. Onder in het gegevensveld is een veldje voor opmerkingen. Zet daar gewoon de tekst AFHALEN. Dan zijn wij op de hoogte en zetten wij het voor u klaar. Daarna komt u in het betalingscherm en betaalt u dus WEL de portokosten. Maar die extra porto betaling is maar tijdelijk, want wanneer u de bestelde spullen komt afhalen, krijgt u van ons het betaalde portobedrag gewoon retour. Misschien een beetje omslachtig, maar het werkt prima op die manier. 

Waarom komen er nog kosten bij als ik iets bestel?

Voor een pakje versturen betalen wij aan de Post.nl € 5,50. Het doosje, etiketje, vulmateriaal en factuurtje kosten bij elkaar ongeveer €1,10. De bank berekent ons voor elke betaling ongeveer €1,40 via Ideal. Dat betekent gewoon dat een pakje sturen ons ongeveer €8,90 kost en dan rekenen wij uiteraard nog niet eens de arbeidskosten. Dan is het niet zo gek dat wij daar € 4,95 voor terug vragen bij bestellingen tot € 50,00. Bij een orderbedrag boven de € 50,00 berekenen wij slechts € 2,95.


Sorry, maar wij moeten iets van de kosten doorrekenen, het is niet anders. 
Hopelijk heeft u hier begrip voor.  


Deze kosten doorberekening geldt echter NIET bij speciaal aangevraagde rembourszendingen. Bij alle rembours zendingen wordt         € 15,00 aan kosten doorberekend.