Www.monnikendam.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie ons privacystatement.

Afbeelding Gastenboek

Beoordeel Jan Monnikendam

  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster

Over ons

Onze fysieke feestwinkel is al 117 jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Wij zijn gevestigd op de gedempte Raamgracht 1 tm 9 in Haarlem. 

Bij ons geen verrassingen, maar eerlijk zakendoen!

We hebben zo’n 17.000 verschillende artikelen altijd op vaste voorraad en kunnen u vaak de volgende dag voorzien van de aangekochte spullen. We streven er in ieder geval naar om altijd binnen 2 dagen te kunnen leveren, al kan dit na het weekend een dagje langer duren.

Ons assortiment behelst niet alleen het veel voorkomende algemene feestwinkel assortiment, maar we zijn ook bijzonder gespecialiseerd in schmink, jongleren, buikspreekpoppen en Sinterklaas en Zwarte Piet benodigdheden. Het hoeden, petten en pruiken aanbod zijn bij ons ongeëvenaard!

Ook met ingewikkelde vragen kunt u bij ons terecht. Wij hebben de ervaring en de expertise in huis! Mailvragen zijn het makkelijkst mail dan naar info@monnikendam.nl, maar u kunt ons ook bellen. 023-5314962

Onze voorraad is ook behoorlijk diep, dus aantallen zijn vaak ook geen probleem. Toch kan het voorkomen dat de voorraad niet toereikend is. U weet dan wel binnen 1 dag hoe het ervoor staat en of we op tijd kunnen leveren. Dus geen onzekerheid, u krijgt direct een eerlijk antwoord. Wanneer we niet snel direct kunnen leveren, hoort u dat meteen en storten wij het door u betaalde geld gegarandeerd de volgende dag terug op uw rekening.

Niet alleen bedienen wij de particuliere markt, maar wij verzorgen ook veel grote klanten, zoals reclame bureaus, pretparken, kermissen, festivals, musea of andere grootverbruikers. Vraag gerust bij grote aantallen een offerte of we maken voor u een staffelprijs.

Uiteraard zijn uw op- of aanmerkingen van harte welkom, zodat we wellicht onszelf nog kunnen verbeteren! U kunt u ook opgeven voor onze nieuwsbrief, waarmee u meteen op de hoogte bent van bijv. de nieuwste schminkmiddelen, de laatste mode in Piet kostuums, of de leukste nieuwe grap.

Vind u de nieuwsbrief vervelend worden? Met één klik, wordt u uit het systeem gehaald en vallen wij u niet meer lastig.

Hopelijk zult u onze site veel bezoeken.

Met vriendelijke groet,

Het team van Jan Monnikendam