Www.monnikendam.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie ons privacystatement.

Afbeelding Gastenboek

Beoordeel Jan Monnikendam

  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster

Gastenboek

van
 

"Zeer tevreden over mijn psychopatische clowns masker."
Guus

"Bedankt voor de goed zorgen. Het gehuurde kostuum werd door iedereen bewonderd en ik had er veel succes mee. Bij een volgend feestje ben ik weer van de partij."
jan willemse

"wat een mooie zaak/site en shop. Een feest om te zien."
ferdinand de blok

"Fijne zaak en goed personeel. Eerlijk en gunstige prijzen. groet."
John

"Onlangs de gezelligste winkel van Haarlem bezocht op wandelafstand van de P-garage om de hoek. Even op je beurt wachten is geen probleem. Het is al een feest op zich om de vriendelijke medewerkers aan het werk te zien. Wat een passie en gedrevenheid. Waar vind je dat nog. En dan moet mijn feestje nog beginnen. Ga naar Monnikendam en het is dubbel feest."
frans van der hulst

"Vandaag taarttopper motor ontvangen. Zeer goed verpakt en precies zoals op de foto!"
Felista

"Na een slechte ervaring bij een andere leveranciers hebben we het eenhoorn jurkje besteld bij Jan Monnikendam. Hierover zijn we wel super tevreden! Snelle levering en er wordt gedacht aan het milieu. Zeer tevreden!"
Debby

"Nadat ik online een bril had besteld, kwam ik ook een pak tegen. Ik heb telefonisch contact opgenomen met het bedrijf. De reactie was fantastisch, extra verzendkosten werden terug gestort en omdat ik twijfelde over de maat heeft het personeel ook nog even het pak gepast en de foto's met mij gedeeld. Heel persoonlijk en klantvriendelijk!!! Dikke complimenten, het pak en de bril zijn ook nog van goede kwaliteit! Bedankt!"
Janneke