Www.monnikendam.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie ons privacystatement.

Afbeelding Gastenboek

Beoordeel Jan Monnikendam

  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster

WIJ STREVEN ER NA OM ALLE ORDERs DIE VOOR 13:00 UUR WORDEN BESTELD DE VOLGENDE DAG BIJ U IN HUIS TE HEBBEN.

Bestellingen op zaterdag en zondag zullen op maandag worden verstuurd. Mocht een artikel niet leverbaar zijn laten wij dit zo snel mogelijk weten, maar uiterlijk binnen 12 uur. 

Bij bestelling onder de 50 euro betaald u 4.95 verzendkosten

Bij bestelling boven de 50 euro betaald u 2.95 verzendkosten. 

 

 Leveringsvoorwaarden en spelregels onlinefeestwinkel.nl


•    Alle opdrachten worden alleen verwerkt via Idealbetalingen,
vooruitbetalingen of op speciaal verzoek onder rembours (alleen in het binnenland, in buitenland geen rembours mogelijk). 
•    Alle leveringen worden voorzien van facturen inclusief BTW bij aflevering pakket via Post.nl 
•    Verzend/handling kosten zijn voor rekening van koper en vindt u als totaal bedrag terug onderaan de orderbevestiging/factuur. Kijk bij veelgestelde vragen als u meer wilt weten over de hoogte van de verzendkosten.
•    Leveringen via vooruitbetaling geschieden ten laatste tussen 2-3 dagen na plaatsing opdracht en/of ontvangst vooruitbetaling, maar in de regel sneller. Levering van opdrachten die met Ideal betaald zijn gaan (indien besteld voor 16.00 uur) in de regel altijd dezelfde dag weg. Dat betekent in bijna alle gevallen "vandaag bestellen en betalen" is morgen in huis. In het weekend kan het een dag langer duren.

•    Volledige garantie op materiaal en goede werking. 
•    Alle informatie en/of bestellingen liefst via email. 
•    Telefoon mag ook 023 5314962 
•    Geen leveringen op rekening mogelijk. Geen spoedzendingen mogelijk. 
•    Alle betalingen aan: 

ABN AMRO IBAN NUMMER: 

NL10ABNA0524401489

t.n.v. Onlinefeestwinkel.nl/Jan Monnikendam

Ged.Raamgracht 7

2011 WE Haarlem
telefoon: 023 5314962
•    Voor buitenlandse betalingen zijn onze bankgegevens:

IBAN nummer: NL10ABNA0524401489
BIC nummer: ABNANL2A

Leveringen naar het buitenland kunnen helaas niet onder rembours verstuurd worden. Alleen via vooruitbetaling. Voor pakketten zwaarder dan 2 kilogram is de porto minstens  € 17,50. Vergeet niet uw ordernummer (zie spelregels) op te geven bij uw betaling.

Spelregels (bij bestellingen binnen Nederland)

U kiest het (de) door u gewenste artikel(en).
U kiest op het bestelformulier voor vooruitbetaling (totale kosten € 4.95 per pakket met een goederenwaarde tot € 50.00, € 2,95 bij een goederenwaarde boven de €50,00), of IDEAL (totale kosten € 4.95 per pakket met een goederenwaarde tot 50,00, € 2,95 bij een goederenwaarde boven de € 50,00). U klikt uw order door en ontvangt per kerende mail de acceptatie van uw order inclusief een ordernummer.
Bij vooruitbetaling maakt u het afgesproken bedrag van de orderacceptatie per omgaande aan ons over op bankrekeningnummer NL10ABNA0524401489 t.n.v. Onlinefeestwinkel.nl, onder vermelding van uw ordernummer.
Na ontvangst van uw betaling dragen wij zorg voor directe levering. 

Bij een door u aangevraagde rembourszending zorgen wij ervoor dat u binnen 2 dagen na orderacceptatie de postbode kunt verwachten met uw pakket. Het bedrag op uw orderacceptatie zal u dan aan de deur of op het postkantoor moeten voldoen. Bij Ideal betalingen gaan de goederen in de regel meteen dezelfde dag nog mee met de Post.nl, uitzonderingen daargelaten. Wanneer directe levering toch niet mogelijk blijkt, krijgt u daarvan onmiddellijk bericht.

Spelregels (bij bestellingen vanuit het buitenland)

Leveringen naar het buitenland kunnen helaas niet onder rembours verstuurd worden. U kunt het beste iets bestellen via het systeem van vooruitbetaling. De portokosten zijn wel hoger dan binnenlandse zendingen en kunnen we dan precies aanpassen aan de werkelijke kosten. Indien u toch liever direct per creditcard betaalt, dan zal het systeem altijd kiezen voor € 9,50 aan verzend/handling kosten. Wij behouden ons het recht voor om bij zwaardere zendingen dan 2kg. de portokosten aan de werkelijke kosten aan te passen. Boven de 2 kg. zullen de porto/handlingkosten minstens € 17,50 bedragen. Vergeet niet uw ordernummer (zie de spelregels) op te geven bij uw betaling.
 
In principe is alles wat op de site staat in voorraad!
De procedure voor terugsturen vindt je bij de veelgestelde vragen.

Waarom komen er nog kosten bij als ik iets bestel?

Voor een pakje versturen betalen wij aan de Post.nl € 6,40. Het doosje, etiketje, vulmateriaal en factuurtje kosten bij elkaar ongeveer €1,10. De bank berekent ons voor elke betaling ongeveer €1,40 via Ideal. Dat betekent gewoon dat een pakje sturen ons ongeveer €8,90 kost en dan rekenen wij uiteraard nog niet eens de arbeidskosten. Dan is het niet zo gek dat wij daar € 4,95 voor terug vragen bij bestellingen tot € 50,00. Bij een orderbedrag boven de € 50,00 berekenen wij slechts € 2,95.
Sorry, maar wij moeten iets van de kosten doorrekenen, het is niet anders. 
Hopelijk heeft u hier begrip voor.  
Deze kosten doorberekening geldt echter NIET bij speciaal aangevraagde rembourszendingen. Bij alle rembours zendingen wordt         € 15,00 aan kosten doorberekend.

Ik wil mijn bestelling in de winkel afhalen zonder kosten. Kan dat?

Natuurlijk is het altijd mogelijk om uw bestelling niet te laten versturen, maar direct in de winkel op te halen. Ons systeem is er niet helemaal speciaal voor ingericht, maar het is geen enkel probleem en hieronder ziet u hoe dat werkt!

U doet gewoon de bestelling in uw winkelmandje. Uiteindelijk komt u dan aan een totaal bedrag inclusief verzendkosten. U gaat gewoon de bestelling afronden en uw gegevens invullen. Onder in het gegevensveld is een veldje voor opmerkingen. Zet daar gewoon de tekst AFHALEN. Dan zijn wij op de hoogte en zetten wij het voor u klaar. Daarna komt u in het betalingscherm en betaalt u dus WEL de portokosten. Maar die extra porto betaling is maar tijdelijk, want wanneer u de bestelde spullen komt afhalen, krijgt u van ons het betaalde portobedrag gewoon retour. Misschien een beetje omslachtig, maar het werkt prima op die manier.