Www.monnikendam.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie ons privacystatement.

Afbeelding Gastenboek

Beoordeel Jan Monnikendam

  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster

 

Jan Monnikendam is sinds 1901 gevestigd op dit adres in Haarlem.

Op het ogenblik is de dagelijkse leiding in handen van de vierde generatie uit de familie Monnikendam, Janneke Groskamp. Jos Groskamp -Monnikendam- (de derde generatie) gaat na 46 jaar een heel klein beetje afstand nemen van onze feestartikelen winkel, maar ondersteunt Janneke nog volledig en blijft nog 2 dagen werkzaam in de winkel. 

De vierde generatie wordt aangevuld door de partner van Janneke, André van der Weiden, die nu al in de zaak werkzaam is en binnen niet al te lange tijd samen met Janneke het bewind zal gaan voeren. Uiteraard wordt het bedrijf sterk ondersteund door ons uitstekende team medewerkers, Jeannette Groskamp, Sandra Zijtveld en Wieteke Nederkoorn. Binnenkort wordt ons team weer versterkt met een extra zaterdag medewerkster. Onze prachtige ruime winkel is zeer gespecialiseerd en wij kunnen bogen op een geweldig assortiment. Natuurlijk kunt u ook gewoon eens bij ons in de winkel rondkijken, want niet alleen verkopen we allerlei leuke attributen voor een geslaagd feest, maar kunt u ook grappige carnavals- en themakleding voor elk gek feest bij ons huren en kopen!

Wij zijn vermaard om onze pruiken collectie, onze hoeden en petten parade, de super sortering theaterschmink van Kryolan aangevuld met bijzondere goede en goedkope schmink van Superstar.

Veel te verkrijgen in diverse ballonnen. Met gas gevuld of zonder, folie en gewoon rubber en in alle gewenste kleuren. Natuurlijk blijven we de specialist op het gebied van modelleer ballonnen. En ja, wij maken nog steeds van die mooie cadeauballonnen!Natuurlijk zijn er allerlei gekke accessoires te koop alsmede een bijzondere keur aan decoraties, waarin heel veel leeftijd gebonden versieringen. Ook leuke gadgets en cadeautjes voor alle kroonjaren van 18 jaar tot 80 jaar hebben een prominente plaats in de winkel. Dan hebben we verder nog een grote selectie leuke gebruiksdingen voor kinderfeestjes, babyshower decoraties, geboorte versiering en heel veel leuks om een bruiloft aan te kleden. Bij ons is alles in huis om uw feestje tot een groot feest om te toveren.

Ook onze afdeling kinderkleding is wijd en zijd bekend. Zeer exclusieve kinderkleding tot een zeer goedkoop en eenvoudig kinderpakje behoort tot de mogelijkheden. Voor ieders portemonnee is er wel iets te vinden. 

Natuurlijk is er nog steeds ruimte voor onze jongleerafdeling, alsmede een prachtige serie buikspreekpoppen.
Ook is er nog een klein hoekje beschikbaar voor wat kleine ouderwetse grapjes en enkele eenvoudige leuke goocheltrucjes. Zie daarvoor www.goochelen.nl.


Voor de speciale gelegenheden als de paashaas, halloween, St. Nicolaas en Piet, de Kerstman en de Kerstvrouw, de oranje gekte en natuurlijk onze jaarlijkse traditionele vuurwerkverkoop bouwen wij altijd nog een stukje van de winkel om!


Maar natuurlijk kunt u tegenwoordig ook alles online bestellen bij Jan Monnikendam's onlinefeestwinkel. Zie de site!


Dus... kom eens kijken in de oudste feestwinkel van Nederland, de enige winkel in deze branche met de koninklijke titel Hofleverancier, iets waar we hier heel trots op zijn.

Bedrijfsgegevens

Jan Monnikendam | Ged. Raamgracht 1-9 | 2011 WE  Haarlem | telefoon 023 - 531 49 62

KvK nummer: 34325659 | BTW nummer: NL820175407B01

informatie over de winkel: info@monnikendam.nl

informatie over de onlineverkoop: info@onlinefeestwinkel.nl