Www.monnikendam.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie ons privacystatement.

Afbeelding Gastenboek

Beoordeel Jan Monnikendam

  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster

St. Nicolaas en Zwarte Piet pakken verhuur.

Onze Sint en Piet pakken verhuren wij uitsluitend in de periode dat Sint en Piet daadwerkelijk in ons land zijn. 

Wij verhuren mooie luxe St. Nicolaas pakken, die sterk lijken op de Sint die we al jaren op de televisie zien. Het Sinterklaaspak lijkt sterk op het kostuum, dat Bram van der Vlugt altijd gebruikte op TV. Onze pakken bestaan uit een mijter, een stola voor om de nek, een paars onderkleed, een witte albe, een koord voor om het middel, een paar witte handschoenen en natuurlijk een chique mantel gemaakt van echt fluweel in de perfect rode kleur. De pakken zijn nagenoeg nieuw!

Uiteraard wordt het kostuum compleet gemaakt met ons nylon Baardstel A1, waarbij u kunt kiezen voor een vaste snor (meest gebruikt) of een losse snor, die opgeplakt moet worden. Er zijn klanten die graag een echt haren baardstel willen gebruiken. De meerprijs voor een echt haren buffel baardstel (baard en pruik en snor) is € 95,00.

Uiteraard krijgt u er ook nog de echte 2 delige staf bij. Krul gaat in de koffer, staf gaat los mee! Sinterklaas pakken zijn slechts in één maat, geschikt voor personen met een lengte van 175 cm. tot personen met een lengte van 200 cm.

Schoenen zitten er niet bij en wanneer u een Sinterklaas boek wilt hebben of een mooie ring voor aan uw vinger of een gouden kruis aan ketting voor om uw hals, dan hebben wij die altijd in voorraad om aan te schaffen. Schmink is niet inbegrepen,
maar is uiteraard in elke vorm verkrijgbaar en
hoeft niet gereserveerd te worden. Op de site vindt u daar alle informatie over in de rubriek Sint.

Onze Piet pakken zijn gemaakt van Velours de Panne, een imitatie fluweel achtige stof. De kostuums bestaan uit een baret met een veer, een papieren kraag, een zwarte kroespruik, een colletje voor de nek om te voorkomen, dat u de hele nek moet schminken, een passende panty, een paar lange handschoenen, een pofbroek en een jasje.

We hebben de Piet pakken van maat S, tot en met maat XXL, en ze vallen ruim.

Wij hebben de kleuren een beetje aan de maten aangepast, dus u kunt niet helemaal willekeurig de kleuren uitkiezen, maar we houden er altijd rekening mee, dat u verschillende kleuren meekrijgt, wanneer u meerdere pakken bij ons bestelt.

Bij de pakken zitten geen oorbellen en/of strooizakken (die hebben we wel te koop) of schoenen.

Schmink zit er nog niet bij, maar hebben we in alle soorten, hoeveelheden, kleuren en wat u maar wil en hoeft niet gereserveerd te worden. Op de site vindt u daarvoor alle informatie of in de rubriek Schmink of in de rubriek Sint, maar bij het afhalen van de kostuums krijgt u alle voorlichting en kunt u uit alle opties kiezen.

Het systeem en ons reglement (al klinkt dat strenger dan dat het is)

In principe verhuren wij onze Sint en Piet pakken per dagdeel.

Deze dagdelen zijn ingedeeld in blokjes:

Ochtend vanaf 08.00 uur tot      12.00 uur

Middag van 12.00 uur tot      18.00 uur

Avond van 19.00 uur tot      24.00 uur

 

Huurprijs St. Nicolaas: 1 dagdeel 40,00

2 dagdelen aansluitend 55,00

3 dagdelen aansluitend 70,00

 

Huurprijs Zwarte Piet: 1 dagdeel 20,00

2 dagdelen aansluitend 25,00

3 dagdelen aansluitend 30,00

Op de drukke dagen moeten we ons een beetje aan de aangegeven tijden houden i.v.m. een goede doorstroming. Er moet gewassen en gestreken worden en alles moet weer op tijd voor de volgende klant beschikbaar zijn.

Is het wat rustiger, doen kunnen we wat soepeler zijn met de tijden.