Jongleerprops

 

Wil jij gaan starten met jongleren, maar ben je nog op zoek naar de juiste jongleerballen hiervoor? Bekijk dan ons assortiment! We beschikken over twee verschillende soorten jongleerballen, waarmee jij je jongleer skills kan verbeteren. Jongleren traint naast je motoriek ook je coördinatie en concentratie. Je linker- en rechterhersenhelft worden tijdens het jongleren getraind om samen te werken. Dus naast dat het heel erg leuk is, is het ook nog eens goed voor je! Dus daag jezelf uit om beter te worden en word een echte pro!

Lees meer >
Filter producten

Jongleerballen licht

We hebben in ons assortiment een lichtere wat meer eenvoudige jongleerbal van 50 à 55  gram per bal. De doorsnede van de bal is ongeveer 6 cm. De jongleerballen en jongleerprops hebben de gezellige kleuren rood, geel, groen en blauw. Een ideale lichte bal om mee te starten met jongleren. De ballen zijn per drie stuks verpakt. Wil je het jezelf wat moeilijker maken? Bestel dan nog een tweede set, de kunst is dan om met zes ballen tegelijk te jongleren.

Jongleerballen metallic

Daarnaast hebben we ook de metallic jongleerballen in ons assortiment. Dit is een eenvoudige, maar van goede kwaliteit beanbag. Een beanbag is met name prettig, omdat deze niet wegrolt wanneer hij op de grond valt. Het is met een gewicht van 90/95 gram per bal dus een wat zware bal ten opzichte van de andere variant die we aanbieden. De jongleerbal heeft een doorsnede van 7 cm. De ballen liggen lekker in de hand en hebben een mooie metallic look. 

Heb je nog vragen over onze jongeleerprobs? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!