Verkleedkleding voor heren

 

Heb je een themafeest of een gezellig weekend carnavallen op de planning staan? Dan ben je vast op zoek naar de perfecte outfit. Bij Jan Monnikendam vind je zeker wat je zoekt. Ontdek onze uitgebreide collectie heren verkleedkleding. Of je nu op zoek bent naar een origineel kostuum of een gaaf pak dat matcht met die van je vriendengroep, je vindt het bij ons. Bekijk onze kostuums en leef je helemaal uit!

Lees meer >
Filter producten

Voor ieder feestje de perfecte heren verkleding

Bij Monnikendam hebben we een uitgebreide selectie van diverse heren verkleedkleding die je verbeelding tot leven brengen! Van stoere Formule 1 outfits die je laten racen als een pro, tot alien lord kostuum waarmee je jezelf buitenaards kunt voelen. En dat is nog niet alles! We hebben ook meer bekende kostuums, zoals het iconische Squid Game-man-kostuum dat je laat meespelen in het spannende spel van leven en dood, of het snelle en flitsende Flash-kostuum waarmee je de snelheid van het licht kunt ervaren. Bij Monnikendam vind je alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke indruk achter te laten op het feest.

Heren verkleedkleren voor verschillende thema’s

Heb je een geweldig themafeest op de planning of ga je carnaval vieren in stijl? Bij ons heb je genoeg outfits om uit te kiezen! Denk aan een grappig bananen kostuum waarmee je zeker de lachers op je hand zal krijgen, of transformeer jezelf tot een realistische piloot voor dat extra vleugje avontuur. Voor elk idee en elke gelegenheid hebben we de perfecte outfit, compleet met bijpassende accessoires die je look helemaal afmaken. Onze gedetailleerde productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je precies weet wat je bestelt. Als je nog twijfelt over de juiste maat, nodigen we je van harte uit om langs te komen in onze winkel in Haarlem. Daar kun je de kostuums bekijken, passen en vergelijken terwijl ons vriendelijke team klaarstaat om je te helpen het perfecte kostuum te vinden voor jouw feestelijke moment!