Buikspreekpoppen

 

De leukste buikspreekpoppen koop je bij Jan Monnikendam. Of je nu een jongen, meisje, dier of monster zoekt, in ons brede assortiment vind je altijd de perfecte buikspreekpop voor je act. Alle handpoppen zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te bedienen. Je bestelt onze poppen snel en gemakkelijk in de webshop, maar kunt ze ook bekijken en kopen in onze fysieke winkel. Vraag van tevoren wel even na of de buikspreekpop die je op het oog hebt in de winkel aanwezig is.  

Lees meer >

Buikspreekpoppen in alle soorten en maten

Een buikspreekpop is een pop die je op schoot houdt en voor je laat praten. Voor deze illusie is eigenlijk niet meer dan een duidelijke, beweegbare mond nodig die je onopvallend kunt bedienen met je hand. Wij hebben leuke en vriendelijke poppen in alle soorten en maten: van brutale jongens en meisjes tot strenge opa’s en oma’s en van grappige monstertjes tot sympathieke honden, katten en papegaaien.

Professionele buikspreekpoppen van Jerry Lane

Naast buikspreekpoppen die alleen hun mond bewegen, zijn er modellen die ook hun hoofd en ogen kunnen bewegen. Dit laat de poppen echt tot leven komen! Een goed voorbeeld hiervan zijn de authentieke buikspreekpoppen van de beroemde Amerikaanse buikspreker Jerry Lane. De poppen zijn gemaakt van zeer sterk kunststof, maar zien eruit alsof ze zijn gemaakt van hout. Dus of je nu je familie wilt vermaken op een verjaardagsfeest of wilt optreden als professioneel ventriloquist: jij en je buikspreekpop zullen hoe dan ook de sterren van de avond zijn!