Halloween kostuums & decoratie

 

Voor de meest originele Halloween kostuums kun je terecht bij Jan Monnikendam. Het Amerikaanse Halloween is tegenwoordig erg populair in Nederland. Kruip in de huid van een griezelig wezen en jaag je vrienden de stuipen op het lijf. Met ons ruime assortiment is er keuze genoeg en hebben wij voor iedereen het geschikte pak. Bij Jan Monnikendam maak je het zo gek als je zelf wilt!

Lees meer >
Filter producten

Halloween kostuums voor iedereen

Voor jong en oud hebben wij de meest unieke Halloween kostuums. We hebben zowel kinderkostuums als outfits voor volwassenen. Wil je volledig uitpakken dit jaar? Kies dan voor onze kostuums met masker en accessoires. Liever wat minder opvallend? Ga dan voor een eenvoudig outfit. Onze uitgebreide productbeschrijvingen wijzen je de weg. Je vindt daarin de maat, pasvorm en kleur. Twijfel je toch nog over de maat? Kom dan langs in onze winkel, zodat je de kostuums kunt zien, passen en vergelijken.

Halloween feestje organiseren?

Voor het beste Halloween feestje koop je de versiering en attributen bij Jan Monnikendam. Van vogelspinnen tot spooky lantaarnpalen, met ons ruime assortiment pak je volledig uit. Verander de woonkamer in een griezelhuis en jaag je gasten de stuipen op het lijf. Onze grote voorraad zorgt ervoor dat je altijd de producten vindt waar je naar op zoek bent. Ontdek alle producten in de shop!