Halloween kostuums & decoratie

 

Is Halloween helemaal jouw ding en heb je binnenkort een themafeest? Bij Jan Monnikendam scoor je de beste outfits en decoraties. Hier vind je een breed assortiment aan verkleedkleding en enge Halloween versiering. Tover je woning om tot een spookhuis of verkleed jezelf als demoon van de nacht. Neem een kijkje tussen onze griezelige Halloween decoratie.

Lees meer >
Filter producten

Halloween feestje organiseren?

Organiseer je een Halloween feestje? Dan ben je bij Jan Monnikendam aan het juiste adres voor de mooiste Halloween kostuums & decoratie. Versier je huis met de engste hangdecoratie en muurstickers. Vergeet vooral je tuin niet! Door deze gezichtsloze geest zijn de mensen al bang als ze bij jouw feest aankomen. Bij ons vind je het allemaal: van afgehakte armen tot harige ratten. Wacht maar tot de klok 00:00 uur slaat. Dan gaat het griezelen echt beginnen!

De leukste Halloween kostuums & decoratie

Een Halloweenfeest is pas echt compleet met een perfecte outfit. Ga verkleed als een bloody prisoner of een enge geest. We hebben ook allerlei spooky maskers in ons assortiment. Wist je dat dit purge masker licht geeft? Scary! Met een wond tattoo maak jij je outfit nog beter. Vergeet dan vooral niet heel veel nep bloed op te spuiten. Met deze gekleurde lenzen kan je iedereen griezelig aankijken.

Ook voor kinderen hebben we bij Jan Monnikendam genoeg. Zo hebben we te gekke kinderkostuums en leuke slingers. De confetti en ballonnen maken het kinderfeestje af. En zeg nou zelf: deze baby verkleedpakjes zijn toch eng schattig?! Ben je naast Halloween kostuums & decoratie ook nog op zoek naar schmink of een pruik om je look compleet te maken? Die hebben wij in overvloed!