Halloween kostuums & decoratie

 

Heb jij binnenkort een Halloween feest en ben je nog op zoek naar een toffe outfit of decoraties? Dan ben je bij Jan Monnikendam aan het juiste adres! Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van de mooiste verkleedkleding en Halloween feestartikelen van hoogwaardige kwaliteit. Kruip in de huid van een griezelig wezen en jaag je vrienden de stuipen op het lijf of tover de ruimte om tot een waar spookhuis. Met ons uitgebreide assortiment weet je zeker dat je de show steelt! 

Lees meer >
Filter producten

Halloween feestje organiseren?

Ga jij binnenkort een Halloween feestje organiseren en ben je nog op zoek naar Halloween kostuums & decoratie? Bekijk dan snel ons uitgebreide assortiment en doe inspiratie op! Van de mooiste verkleedkleding tot de tofste Halloween feestartikelen. Van unieke heksenjurken en zombie pakken tot de engste vogelspinnen tot spooky lantaarnpalen. Bij ons vind je het allemaal. Dus wil jij echt uitpakken voor een Halloween themafeest? Tover dan je volledige woonkamer om tot griezelkamer en organiseer het tofste Halloween feest thuis.

Ben je naast Halloween kostuums & decoratie ook nog op zoek naar schmink of een pruik om je look compleet te maken? Neem dan eens een kijkje bij ons schmink en pruiken assortiment.

Halloween feestje organiseren?

Voor het beste Halloween feestje koop je de versiering en attributen bij Jan Monnikendam. Van vogelspinnen tot spooky lantaarnpalen, met ons ruime assortiment pak je volledig uit. Verander de woonkamer in een griezelhuis en jaag je gasten de stuipen op het lijf. Onze grote voorraad zorgt ervoor dat je altijd de producten vindt waar je naar op zoek bent. Ontdek alle producten in de shop!

Halloween feestideeën

Geen enkel Halloween feest is compleet zonder een killer outfit. Een leuke Halloween tip is om een extra thema toe te voegen, zoals ‘scary witches’. Hierdoor gaat iedereen op zoek naar de meest originele heksen outfit en wordt het dus een echte uitdaging. Daarnaast is het een leuk idee om verschillende Halloween feestje spelletjes op verschillende plekken neer te zetten, zodat mensen rouleren tussen de spellen en met verschillende mensen in contact komen.