Verzendkosten

DE VERZENDKOSTEN

Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden, hebben we ervoor gekozen om een gedeelte van de verzendkosten door te berekenen.

Bij een order onder de € 50,00 vragen wij een bedrage van € 6,75.*/ naar service punt €6.75
Bij orders van boven de € 50,00 zijn de verzendkosten € 4.75. / naar service punt €4.75

*Mocht u iets bestellen wat makkelijk in een enveloppe past en we kunnen het product versturen met maximaal 2 postzegels zullen we €2,- verzendkosten retour storten na bevestiging van binnenkomst door de klant.

IK WIL MIJN BESTELLING IN DE WINKEL AFHALEN ZONDER KOSTEN. KAN DAT?

Natuurlijk is het altijd mogelijk om uw bestelling niet te laten versturen, maar direct in de winkel op te halen. Kies dan bij het afrekenen voor afhalen in de winkel u betaalt dan alleen voor de artikelen in de winkelmand en kan de producten afhalen in de winkel. Afhalen in de winkel kan ten alle tijden tijdens openingstijden.

Bij uitzondering kan het ook vroeg in de ochtend of in de avonduren, mits we dit samen zijn overeengekomen.

WAAROM KOMEN ER NOG KOSTEN BIJ ALS IK IETS BESTEL?

Voor een pakje versturen betalen wij aan de Post.nl € 5,50 exclusief btw . Het doosje, etiketje, vulmateriaal en factuurtje kosten bij elkaar ongeveer €1,10. De bank berekent ons voor elke betaling ongeveer €1,40 via Ideal. Dat betekent gewoon dat een pakje sturen ons ongeveer €8,50 kost en dan rekenen wij uiteraard nog niet eens de arbeidskosten. Dan is het niet zo gek dat wij daar € 6,75 voor terug vragen bij bestellingen tot € 50,00. Bij een orderbedrag boven de € 50,00 berekenen wij slechts € 4,75.

Ook een brievenbus pakket kost €4,25 en daarmee komen de totale kosten voor een brievenbus pakket op €6,60 . Wij hebben daarom besloten daar geen uitzondering voor in te bouwen.

Sorry, maar wij moeten iets van de kosten doorrekenen, het is niet anders.
Hopelijk heeft u hier begrip voor.