Alles voor een geslaagd Sinterklaas feest

 

Stel je voor: een knus samenzijn met vrienden en familie, de geur van pepernoten en chocoladeletters in de lucht, en Sinterklaas die zijn intrede doet. Bij Jan Monnikendam hebben we alles om het Sinterklaasfeest extra speciaal te maken! Van feestelijke versieringen om de ruimte om te toveren, tot professionele kostuums en verkleedkleding voor de kinderen. We zijn er om de magie van Sinterklaas tot leven te brengen en de vreugde van het feest met vrienden en familie te delen. Hoor wie klopt daar kinderen? Laat de Sinterklaasviering maar beginnen!

Lees meer >

Professionele Sinterklaaskostuums en Pietenpakken

Verander in de goedheiligman zelf of een ondeugende Piet met onze fantastische Sinterklaas kostuums en kleurrijke Pietenpakken. Of je nu een grote Sinterklaasintocht gaat leiden, je eigen kinderen wilt verrassen, of gewoon plezier wilt hebben: onze kostuums brengen de Sinterklaasviering tot leven. Trek een kostuum aan en laat je meeslepen door de magie van Sinterklaas. Je zult versteld staan van de vreugde en opwinding die deze kostuums met zich meebrengen. Verkleed je en beleef Sinterklaas op een onvergetelijke manier!

Sinterklaas versiering 

“Zie ginds komt de stoomboot!” En met de komst van Sinterklaas en zijn Pieten, is het tijd om je huis, school of kantoor in Sinterklaassferen te hullen. Verwelkom Sinterklaas met een deurbord en versier de ruimte met kleurrijke vlaggenlijnen en ballonnen. Dek de tafel met bijpassende tafeldecoraties, zoals bordjes en bekertjes voor de chocomel en speculaasstaaf. De goedheiligman kan niet wachten om te arriveren, en met onze hippe Sinterklaas versiering ben je er helemaal klaar voor om hem te verwelkomen! Laat de magie van het Sinterklaas feest beginnen!