Fop artikelen

 

Als je lol wilt hebben, koop je een fopartikel. Mensen met humor weten nu waar het over gaat. Fopspullen zijn grappig op zijn tijd, maar de timing is belangrijk. Kies dus het juiste moment, wanneer het verrassingseffect het grootst is. Je moet er een beetje slim mee omgaan, maar als je het goed doet, is het effect hilarisch. Maak je keuze uit ons uitgebreide aanbod fopartikelen!

Lees meer >
Filter producten

Fop artikelen voor een leuke verjaardag

Fop artikelen zijn leuk om te gebruiken, maar ze zijn nog leuker om cadeau te doen. Stel je voor: je komt binnen met je pakje en je staat in het middelpunt van de belangstelling, alle gasten kijken vol verwachting toe. Wat zal er in het pakje zitten? Blijkt het een businessman schort te zijn. De jarige is verplicht om het fop artikel in kwestie stante pede te showen. De hele kamer ligt slap van het lachen. Het was jouw grap die de sfeer er zo lekker in bracht. En daar hoefde je alleen maar even voor naar de online fopwinkel te surfen!

Een fopwinkel bezoek je voor de lol

Een fopwinkel als Jan Monnikendam bezoek je voor je plezier. Zelfs als je niks koopt. Het idee alleen al dat je snoepjes uitdeelt die een knoflooksmaak hebben. Of een stuk zeep op het rekje in de badcel legt waar de gebruiker alleen maar viezer van wordt. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, zeggen wij altijd.

We zien je snel in onze winkel in Haarlem!