Bingomolen

BINGOMOLEN

Speel ouderwets gezellig bingo met onze bingomolen. Wij verhuren deze molen samen met de balletjes, bingoboekjes en een controlebord. Bij bingo wordt er gespeeld met de getallen 1-75. Heb jij een rij vol? Vergeet dan niet BINGO te roepen! 

De verhuurkosten zijn €10. De borg is €50.

BINGO BALLEN BLAASMACHINE

Is een eenvoudige bingomolen te saai voor je? Maar wil je wel graag bingo spelen? Kies dan voor onze bingo ballen blaasmachine! Deze professionele bingo/ kien ballen blaasmachine werkt op elektriciteit. Door middel van luchtdruk geeft hij steeds één bal uit de pijp omhoog. Lees het nummer op en leg dan de bal op het controlebord. Als de ronde afgelopen is, kun je de ballen weer in de machine laten vallen. Op naar een volgende ronde! De set bestaat uit 90 ballen.

De machine is 75 cm hoog en 55 cm breed. Let op: de machine is vierkant. Het apparaat is goed te vervoeren in een stationwagen of een auto met een ruime achterklep. In een gewone personenauto past het niet.

De huurkosten zijn €25.00 De borgsom is €150.

KIENKIST

Voor de echte liefhebbers onder ons, verhuren wij een ouderwetse kienkist! Dit is een houten kist met een plateau van 90 gaatjes/ nummertjes. De schijfjes die erbij horen zijn genummerd van 1 tot en met 90. Als je de kienkist huurt, zijn de bijbehorende kienblaadjes inclusief. Grabbel de schijfjes uit het zakje en noem de nummers op. Bij 15 getallen van de 90 is de kaart vol en roep je KIEN!

De verhuurkosten zijn €10. De borg is €50.