Bingomolen

BINGOMOLEN

Wij verhuren een eenvoudige bingomolen met balletjes en een controlebord. De bol van de bingomolen is ongeveer 30cm in doorsnee. U kunt kiezen uit balletjes 1 tot en met 75 en dan heet het echt BINGO, of u kiest voor de balletjes 1 tot en met 90 en dan heet het ook vaak KIENEN. De kienboeken of bingoboeken hebben wij uiteraard ook in huis.

De verhuurkosten zijn € 10,00. De borg is € 50,00.

BINGO BALLEN BLAASMACHINE

Wij hebben ook een professionele bingo of kien ballen blaasmachine. Werkt op elektriciteit en geeft door luchtdruk steeds één bal uit de pijp omhoog. U leest het nummer op en legt dan de bal op het controlebord. Als de ronde voltooid is, kunt u de ballen weer makkelijk in de machine laten vallen. De set bestaat uit 90 ballen. Het apparaat is goed te vervoeren in een stationwagen of een auto met een ruime achterklep. In een gewone personen auto lukt het net niet. De machine is 75 cm. hoog en 55 cm. in het vierkant.

Huurkosten zijn € 23.50. De borgsom is € 150,00

KIENKIST

Wij hebben ook nog de ouderwetse kienkist ter verhuur! Een houten kist met een plateau voorzien van 90 gaatjes/nummertjes, want de schijfjes die erbij horen zijn genummerd van 1 tot en met 90. Dit spel wordt KIENEN genoemd en ook de bijbehorende kienblaadjes kunt u zo bij ons regelen. U grabbelt de schijfjes gewoon uit het bijgeleverde zakje en noemt de nummers op. Zodra de kaart vol is (15 getallen op de 90 nummers) is het KIEN !

De verhuurkosten zijn € 10,00. De borg is € 50,00