Onze winkel


Onze fysieke feestwinkel is al sinds 1901 een begrip in Haarlem en omstreken. Wij zijn gevestigd op de gedempte Raamgracht 1 tm 9 in Haarlem.
Daarnaast zijn we al 25 jaar met succes online actief. Onze voorraad is duidelijk zichtbaar op onze site en geld voor winkel en online.
Uiteraard hebben we de mogelijkheid om artikelen snel bij te kunnen bestellen mocht u grotere aantallen willen.
Adres:
Jan Monnikendam VOF

Gedempte Raamgracht 1-9
2011 WE Haarlem

023-5314962

Openingstijden:
maandag: gesloten
Dinsdag: 9:00 tot 18:00
Woensdag 9:00 tot 18:00
Donderdag 9:00 tot 18:00
Vrijdag 9:00 tot 18:00
Zaterdag 9:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

 

Bij ons geen verrassingen, maar eerlijk zakendoen!

C.a. 17.000 verschillende artikelen op voorraad

We hebben zo’n 17.000 verschillende artikelen altijd op vaste voorraad en kunnen u vaak de volgende dag voorzien van de aangekochte spullen. We streven er in ieder geval naar om altijd binnen 2 werkdagen te  leveren, al kan dit na het weekend een dagje langer duren.

Ons assortiment behelst niet alleen het veel voorkomende algemene feestwinkel assortiment, maar we zijn ook bijzonder gespecialiseerd in schmink, jongleren, buikspreekpoppen en Sinterklaas en  Piet benodigdheden. Het hoeden, petten en pruiken aanbod zijn bij ons ongeëvenaard!

Ook met ingewikkelde vragen kunt u bij ons terecht. Wij hebben de ervaring en de expertise in huis! Mailvragen zijn het makkelijkst mail dan naar info@monnikendam.nl, maar u kunt ons ook bellen: 023-5314962.

Onze voorraad is ook behoorlijk diep, dus aantallen zijn vaak ook geen probleem. Toch kan het voorkomen dat de voorraad niet toereikend is. U weet dan wel binnen 1 dag hoe het ervoor staat en of we op tijd kunnen leveren. Dus geen onzekerheid, u krijgt direct een eerlijk antwoord. Wanneer we niet snel direct kunnen leveren, hoort u dat meteen en storten wij het door u betaalde geld gegarandeerd de volgende dag terug op uw rekening.

Staffelprijzen

Niet alleen bedienen wij de particuliere markt, maar wij verzorgen ook veel grote klanten, zoals reclame bureaus, pretparken, kermissen, festivals, musea of andere grootverbruikers. Vraag gerust bij grote aantallen een offerte aan of we maken voor u een staffelprijs.

Hopelijk zult u onze site veel bezoeken.

Met vriendelijke groet,

Het team van Jan Monnikendam