Klantenservice

WIJ STREVEN ERNAAR OM ALLE ORDERS DIE OP WERKDAGEN VOOR 13:00 UUR WORDEN BESTELD DEZELFDE DAG NOG TE VERZENDEN.

Door de enorme drukte bij de bezorgdiensten kunt u er niet vanuit gaan dat een bestelling de volgende dag in huis is. Afhalen in de winkel kan altijd eventueel zelfs in de avond uren mits we dit samen zijn overeengekomen.Uit ervaring blijkt wel dat POSTNL een betrouwbare partner is. Je kunt ervan uit gaan dat het principe: “Vandaag op werkdagen besteld, morgen in huis!” in 95% van de gevallen ook zo is.

Bestellingen die verstuurd moeten worden naar Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Bentveld of Hoofddorp worden verzonden met Hurby. Hurby levert meestal tussen 18:00 en 21:00 op dezelfde dag van bestellen mist u voor 13:00 besteld. Ideaal voor de harde werkers onder ons. (zelfs op zaterdag)

Bestellingen op zaterdag en zondag zullen op maandag worden verstuurd. Mocht een artikel niet leverbaar zijn laten wij dit zo snel mogelijk weten, maar uiterlijk binnen 24 uur.

Bestelling onder de 10 euro worden alleen in behandelingen genomen als de producten in een enveloppe passen en dus de verzendkosten vergelijkbaar zijn met wat u betaald.

Bij bestelling onder de 50 euro betaalt u €5,50 verzendkosten*
Bij bestelling boven de 50 euro betaalt u €3.50 verzendkosten. 

Let op: Porto kosten worden in principe niet terug gestort of er moet echt een aantoonbare fout zijn gemaakt door onze medewerkers.

Bij bestellingen naar België rekenen wij €7,50 porto kosten

*Mocht u iets bestellen wat makkelijk in een enveloppe past en we kunnen het product versturen met maximaal 1 postzegels zullen wij na levering 2 euro verzendkosten retour storten.

Als u kiest voor afhalen bij een afhaal punt en u de bestelling na 7 dagen niet heeft opgehaald op het door u gekozen punt wordt het automatisch door Postnl weer terug gestuurd naar ons: Hier zijn door postnl ook weer kosten aan verbonden. Wij zijn helaas genoodzaakt deze door te berekenen aan de klant.

 LEVERINGSVOORWAARDEN EN SPELREGELS monnikendam.nl

•    Alle opdrachten worden alleen verwerkt via Ideal betalingen of paypal transacties.
•    Alle leveringen worden voorzien van facturen inclusief BTW bij aflevering pakket via Post.nl
•    Verzendkosten zijn voor rekening van koper en vindt u als totaal bedrag terug onderaan de orderbevestiging/factuur.

•    Volledige garantie op materiaal en goede werking.
•    Alle informatie en/of bestellingen liefst via email.
•    Telefoon mag ook 023 5314962 
•    levering op rekening: In sommige gevallen is dat mogelijk. Wij maken een factuur aan en zodra deze is voldaan gaan wij over tot verzenden.
•    Alle betalingen aan:

ABN AMRO IBAN NUMMER:

NL10ABNA0524401489

t.n.v. jan Monnikendam

Ged.Raamgracht 7

2011 WE Haarlem
telefoon: 023 5314962
•    Voor buitenlandse betalingen zijn onze bankgegevens:

IBAN nummer: NL10ABNA0524401489
BIC nummer: ABNANL2A