Folie ballonnen (met of zonder helium)

 

Folieballonnen zijn onmisbaar op een speciale gelegenheid. Ga je trouwen? Folieballon. Kom je terug van vakantie? Folieballon. Is er een baby geboren? Folieballon. Bij Jan Monnikendam kun je folieballonnen kopen voor allerlei feesten en partijen. Met en zonder helium. Zo kun je kiezen of je zelf zorgt voor de helium of dat je je ballon gevuld komt halen bij ons in Haarlem. Bekijk ons assortiment folieballonnen nu!

Lees meer >
Filter producten

Herbruikbare folieballon

Een folieballon is gemaakt van metaal folie. Wanneer de ballon gevuld wordt met helium, stijgt de ballon op. Door het dikke materiaal en de speciale zelfsluitende opening, blijven de ballonnen ongeveer een week in de lucht! Door er een gewichtje aan te hangen, zorg je ervoor dat de ballon op de grond blijft staan. Ze zijn ook nog eens herbruikbaar! Ideaal voor de volgende verjaardag!

Van een Halloweenfeest tot een aanzoek

Je vindt folie ballonnen voor elke gelegenheid bij Jan Monnikendam. Heb je een kinderfeestje? Dan is een folieballon dieren zoals een folieballon unicorn of een folieballon dinosaurus leuk! Maar ook een folieballon happy birthday of een folieballon verjaardag is ideaal voor een verjaardag. Voor de autoliefhebbers onder ons verkopen we ook een folieballon van een auto. Leuk voor een kinderpartijtje dat in het thema staat van auto’s! Natuurlijk kun je een folieballon ook voor een andere gelegenheid dan een verjaardag gebruiken. Is je zus, neef of kind geslaagd? Koop een folieballon waar geslaagd op staat. Ook voor een aanzoek kun je bij ons terecht. Bekijk bijvoorbeeld onze ring folieballon of folieballon hart. Zelfs voor een Halloweenfeest vind je de leukste ballonnen zoals dit creepy skelet.

Koop je folie ballonnen bij Jan Monnikendam

Voor jouw bruiloft of carnavalsfeest koop je je folieballon bij Jan Monnikendam. Je kunt ze online bestellen en bij jouw plaatselijke feestwinkel laten vullen met helium. Of je kunt langs komen bij ons in de winkel in Haarlem. Dan vullen wij de ballon alvast. Weet je niet zeker welke ballon het beste past bij jouw gelegenheid? Laat je adviseren over de verschillende mogelijkheden. Wil je weten of jouw favoriete ballon op voorraad is? Je kunt ons altijd even bellen, dan weet je zeker dat je je ballon kunt ophalen.