Valentijn

 

Wil jij je geliefde verrassen met mooie valentijn decoraties of heb je binnenkort een feest in het thema van de liefde? Bekijk dan snel ons uitgebreide assortiment valentijn artikelen. Van hartjes schietende confetti shooters tot een zwart Opposuit pak met rode hartjes, met dit assortiment zorg je zeker dat je gasten zich in de zevende hemel wanen. Onze valentijn decoratie is erg divers, hierdoor vind je altijd de leukste versiering om er een romantisch geheel van te maken. Happy Valentine’s Day!

Lees meer >
Filter producten

Valentijn versiering

Of het nou voor een romantische avond voor met z’n tweetjes is of voor een mooi valentijnsfeest, versiering kan natuurlijk niet ontbreken. Versier de ruimte met mooie hartjes ballonnen en hartjes slingers in allerlei kleuren. Leg op de tafel nog wat gouden of rode confetti hartjes en als klap op de vuurpijl geef je de gast (en) bij binnenkomst een sterretje in de vorm van een hartje. Dan weet je zeker dat je gasten onder de indruk zijn! 

Ook voor het versieren van winkeletalages zijn onze valentijn decoraties zeer geschikt. Je kunt in een handomdraai de etalage omtoveren tot een etalage die in het teken van de liefde staat. Duik in ons assortiment en bekijk ons uitgebreide aanbod van mooie valentijn versieringen.

Valentijn accessoires

Naast de ruimte ook nog jezelf voorzien van de juiste valentijn accessoires? Pak dan helemaal uit door een stijlvol zwart Opposuits pak met rode hartjes aan te trekken. Dit pak is zowel te koop als te huur. Ga je toch liever voor een iets subtielere look? Kies dan bijvoorbeeld voor de hartjes bretels. Zelf voor Cupido spelen? Bestel  dan je Cupido pijl en boog en schietpijlen in de naam der liefde. 

Heb je nog rode helium ballonnen nodig om dit feestje compleet te maken? Dat is ook bij ons mogelijk. Je kunt helium ballonnen los per stuk kopen of je kunt een helium tank huren. De helium ballonnen haal je op in onze winkel in Haarlem!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!