Sint & Piet kleding

ST. NICOLAAS EN ZWARTE PIET PAKKEN VERHUUR.

SINTERKLAAS:

Wij verhuren mooie luxe St. Nicolaas pakken, die sterk lijken op de Sint die we al jaren op de televisie zien. Het Sinterklaaspak lijkt op het kostuum dat Bram van der Vlugt altijd gebruikte op TV. Onze pakken bestaan uit een platte mijter, een stola voor om de nek, een paars onderkleed, een witte albe, een koord voor om de middel, een paar witte handschoenen en natuurlijk een chique mantel gemaakt van echt fluweel in de perfect rode kleur.

Uiteraard wordt het kostuum compleet gemaakt met ons nylon Baardstel A1, waarbij u kunt kiezen voor een losse snor (meest gebruikt) of een vaste snor.

Uiteraard krijgt u er ook nog de echte 2 delige staf bij. Krul gaat in de koffer, stok gaat los mee! Sinterklaas pakken zijn slechts in één maat, geschikt voor personen met een lengte van 175 cm. tot personen met een lengte van 200 cm.

Schoenen zitten er niet bij en wanneer u een Sinterklaas boek wilt hebben of een mooie ring voor aan uw vinger of een gouden kruis aan ketting voor om uw hals, dan hebben wij die altijd in voorraad om aan te schaffen.

PIET:

Onze Piet pakken zijn gemaakt van Velours de Panne, een imitatie fluweel achtige stof. De kostuums bestaan uit een baret met een veer, een papieren kraag, een zwarte kroespruik, een colletje voor de nek om te voorkomen, dat u de hele nek moet schminken, een zwarte panty, een paar lange handschoenen, een pofbroek en een jasje. De pakken zijn exclusief oorbellen, strooizak of schoenen. Oorbellen en strooizakken hebben we wel te koop.

Schmink zit er ook nog niet bij, maar hebben we in alle soorten, hoeveelheden en kleuren en hoeft niet gereserveerd te worden. Op de site vindt u daarvoor alle informatie of in de rubriek Schmink of in de rubriek Sint, maar bij het afhalen van de kostuums krijgt u alle voorlichting en kunt u uit alle opties kiezen.

We hebben de Piet pakken van maat XXS, tot en met maat XL, en ze vallen ruim. Ook verhuren wij de kindermaatjes 140 en 152. Voor iets grotere kinderen kunt u een XXS reserveren.

Wij verhuren in elke maat 5 verschillende kleuren. Groen, rood, paars, blauw en roze (zie foto) Als u wilt kunt u van elke maat aangeven welke kleur u wilt, dan houden we daar rekening mee, anders krijgt u gewoon een leuke mix van ons.

Het systeem en ons reglement:

In verband met de hoeveelheid informatie die wij van u nodig hebben, zoals maten, kleuren, mannen of vrouwen pakken, kunt u alleen Sint en Piet pakken reserveren per telefoon en niet per mail.

Wij verhuren onze Sint kostuums per dagdeel, deze dagdelen zijn ingedeeld in blokjes:

Ochtend vanaf 08.00 uur tot 12.00 uur
Middag van 12.00 uur tot 18.00 uur
Avond van 19.00 uur tot 24.00 uur

Huurprijs St. Nicolaas:
1 dagdeel 55,00
2 dagdelen aansluitend 65,00
3 dagdelen aansluitend 75,00

Huurprijs Piet:
Omdat wij een veel groter aantal Pieten kostuums (dan Sinten) in de verhuur hebben, luisteren de tijden bij de Pieten wat minder nauw.
Het liefst willen wij wel dat Pieten dezelfde dag worden gehaald als teruggebracht, maar we kunnen wel wat makkelijker van de tijden afwijken dan bij Sinterklaas. Een avond van te voren halen is dus geen probleem bij een Pietenpak. Een Piet kostuum huren kost €30,- per dag.

Op de drukke dagen moeten we ons een beetje aan de aangegeven tijden houden i.v.m. een goede doorstroming. Er moet gewassen en gestreken worden en alles moet weer op tijd voor de volgende klant beschikbaar zijn. Is het wat rustiger, dan kunnen we wat soepeler zijn met de tijden.