Sint & Piet kleding

SINTERKLAAS EN PIETENPAKKEN VERHUUR.

SINTERKLAAS:

Wij verhuren mooie luxe St. Nicolaas pakken, die sterk lijken op de Sint die we al jaren op de televisie zien. Het Sinterklaaspak lijkt op het kostuum dat Bram van der Vlugt altijd gebruikte op TV. Onze pakken bestaan uit een platte mijter, een stola voor om de nek, een paars onderkleed, een witte albe, een koord voor om de middel, een paar witte handschoenen en natuurlijk een chique mantel gemaakt van echt fluweel in de perfect rode kleur.

Uiteraard wordt het kostuum compleet gemaakt met ons nylon Baardstel A1, waarbij u kunt kiezen voor een losse snor (meest gebruikt) of een vaste snor.

Uiteraard krijgt u er ook nog de echte 2 delige staf bij. Krul gaat in de koffer, stok gaat los mee! Sinterklaas pakken zijn slechts in één maat, geschikt voor personen met een lengte van 175 cm. tot personen met een lengte van 200 cm.

Schoenen zitten er niet bij en wanneer u een Sinterklaas boek wilt hebben of een mooie ring voor aan uw vinger of een gouden kruis aan ketting voor om uw hals, dan hebben wij die altijd in voorraad om aan te schaffen.

PIET:

Onze Piet pakken zijn gemaakt van Velours de Panne, een imitatie fluweel achtige stof. De kostuums bestaan uit een baret met een veer, een papieren kraag, een colletje voor de nek, een zwarte panty, een paar lange handschoenen, een pofbroek en een jasje. De pakken zijn exclusief oorbellen, strooizak of schoenen. Schmink zit er ook nog niet bij, maar hebben we in alle soorten, hoeveelheden en kleuren en hoeft niet gereserveerd te worden. Op de site vindt u daarvoor alle informatie of in de rubriek Schmink of in de rubriek Sint, maar bij het afhalen van de kostuums krijgt u alle voorlichting en kunt u uit alle opties kiezen

HOE GAAN WIJ OM MET DE PIETENPRUIKEN:
Omdat er veel te doen is omtrent de gekrulde Pietenpruiken hebben wij besloten om onze Pietenpakken standaard te verhuren zonder pruik. Wilt u toch graag een pruik dragen, bijvoorbeeld voor de onherkenbaarheid, hebben wij de volgende opties:
-Zonder extra kosten kunt u een korte zwarte gekrulde pruik bij het kostuum krijgen.
-Voor €7,50 extra kunt u kiezen om een steile zwarte pruik van luxe kwaliteit te huren. Deze pruik is zowel geschikt voor mannen als vrouwen.
-Ook kunt u kiezen voor de optie een pruik te kopen uit ons gewone pruiken of ons Pietenpruiken assortiment. U krijgt in dat geval 20% korting op de aanschaf van een pruik bij het huren van een Pietenpak.Voorbeeld van de luxe steile Pietenpruik die u bij een pak kan huren.

We hebben de Piet pakken van maat XXS, tot en met maat XL, en ze vallen ruim. Ook verhuren wij de kindermaatjes 140 en 152. Voor iets grotere kinderen kunt u een XXS reserveren.

Wij verhuren in elke maat 5 verschillende kleuren. Groen, rood, paars, blauw en roze (zie foto) Als u wilt kunt u van elke maat aangeven welke kleur u wilt, dan houden we daar rekening mee, anders krijgt u gewoon een leuke mix van ons.

Het systeem en ons reglement:

In verband met de hoeveelheid informatie die wij van u nodig hebben, zoals maten, kleuren, mannen of vrouwen pakken, kunt u alleen Sint en Piet pakken reserveren per telefoon en niet per mail.

-Wij verhuren onze Sint kostuums per dag. U haalt het kostuum de dag dat u het nodig heeft bij ons op en brengt hem dezelfde dag weer terug.
-Dit kan elke dag (ook op zondag) tussen 8:00 uur s morgens en 24:00 uur s avonds.
-Het kostuum kan niet de avond van te voren opgehaald worden of de volgende ochtend teruggebracht worden. Sinterklaas slaapt altijd lekker in z’n eigen bed.
-Wij vragen u een duidelijke ophaaltijd en terugbreng tijd met ons af te spreken zodat wij precies weten welke kostuums we weer kunnen inzetten voor de volgende klant.

Huurprijs St. Nicolaas:
€75,00 per dag

Omdat wij een veel groter aantal Pieten kostuums (dan Sinten) in de verhuur hebben, luisteren de ophaal- en terugbreng tijden bij de Pieten wat minder nauw.
Het liefst willen wij wel dat Pieten dezelfde dag worden gehaald als teruggebracht, maar we kunnen wel wat makkelijker van de tijden afwijken dan bij Sinterklaas. Een avond van te voren halen, of de volgende ochtend terugbrengen is dus geen probleem bij een Pietenpak. Een Piet kostuum huren kost €30,- per dag.

Huurprijs Pietenpak:
€30,00 per dag (+ eventueel een steile pruik van €7,50)