Pietpakken

 

Hoor wie klopt daar kinderen.. hoor wie klopt daar kinderen.. hoor wie klopt daar zachtjes tegen het raam.. Transformeer jezelf in een echte piet met de prachtige pietenpakken van Jan Monnikendam. In ons brede assortiment vind je pietenpakken voor jong en oud, dames en heren. Je hebt een ruime keuze aan stijlen, materialen en kleuren. Koop je pietenpak eenvoudig en snel online en hij is binnen no-time thuisbezorgd. Wil je het pietenpak eerst passen? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt langskomen bij onze fysieke winkel in Haarlem. Zo ben jij helemaal klaar voor een geslaagd Sinterklaasfeest!

Lees meer >
Filter producten

Professionele pietenpakken

Een traditioneel pietenpak bestaat uit een korte pofbroek, een jasje met lange (pof)mouwen en een bijpassende pet. Het pakje is te herkennen aan de vrolijke kleuren en de glimmende decoraties. Soms heeft het pietenpak ook een cape. Klassieke pietpakken worden vaak van fluweel gemaakt. Deze professionele pietenpakken hebben prachtige diepe kleuren en een luxe uitstraling. We verkopen pietenpakken in verschillende uitvoeringen en een groot scala aan kleuren waaronder: blauw, groen, rood en paars.

Pietenpak dames: jurkjes en rokjes

Bij Jan Monnikendam verkopen wij naast het pietenpak voor dames ook pietenjurkjes voor dames. Dit dames pietenpak geeft je pietenpersonage een onderscheidende look en een vrouwelijke touch. Een pietenpak met jurkje is daarom de perfecte keus voor de modepiet! Berg je pietenpak goed op in een mooie kledinghoes.

Pietpakken voor kinderen

Naast de pietenpakken voor volwassenen, verkopen we ook pietenpakken voor kinderen. Deze speciale pietenpakken hebben een gevarieerd aanbod: de pakken zijn leverbaar in een breed scala aan kleuren. We verkopen ook kinder pietenjurkjes. De pakken zijn beschikbaar in verschillende maten. Je kunt bij ons terecht voor maat 80 t/m 164.