Pietpakken

 

Transformeer jezelf in een echte piet met de prachtige pietenpakken van Jan Monnikendam. In ons brede assortiment kun je pietenpakken vinden voor iedereen: kinderen en volwassenen, heren en dames. Daarnaast heb je een ruime keuze aan stijlen, materialen en kleuren. Je kunt online je pietenpak kopen of langskomen in onze fysieke winkel in Haarlem. Hier heb je natuurlijk ook de gelegenheid je pak te passen. Kies het pietenpak dat bij je past en word de piet die je wilt zijn!

Lees meer >
Filter producten

Traditionele zwarte pietenpakken

Een pietenpak bestaat traditioneel uit een korte pofbroek, een jasje met lange (pof)mouwen en een bijpassende pet. Het pakje is verder te herkennen aan de uitgesproken kleuren en de glimmende, vaak goudkleurige decoraties. Vaak, maar niet altijd, heeft het pakje ook een cape. Klassieke pietenpakken worden vaak van fluweel gemaakt. Dit materiaal heeft prachtige diepe kleuren en geeft de pakken een authentieke, luxe uitstraling. Wij hebben traditionele zwarte pietenpakken in verschillende uitvoeringen en een groot scala aan kleuren, waaronder blauw, groen, rood en paars.

Pietenpak dames: jurkjes en rokjes

Voor dames hebben we naast traditionele outfits ook pietenpakken met een jurkje of rokje. Dit dames pietenpak geeft je pietenpersonage een onderscheidende look en een vrouwelijke touch. Een pietenpak met een jurkje is daarom de perfecte keus voor dames pieten die de modetrends op de voet volgen!

Pietpakken voor kinderen

Naast een groot aanbod aan pietpakken voor volwassenen, hebben we speciale pietenpakken voor kinderen. Het aanbod aan kids pietenpakken is al even gevarieerd: de pakken zijn leverbaar in een breed scala aan kleuren, en voor meisjes zijn er pietenjurkjes. Ook zijn deze pakken beschikbaar in verschillende maten. Je kunt bij ons onder meer terecht voor maat 80 t/m 164.