Sinterklaas Kostuums

 

Een sinterklaaspak mag natuurlijk niet ontbreken bij een sinterklaasfeest, want iedereen wordt toch blij van deze goedheilig man. Wij hebben de mooiste sinterklaas kostuums van hoogwaardige kwaliteit én voor ieder budget. Scroll dus snel door ons assortiment en laat je inspireren!

Lees meer >
Filter producten

Prachtig sinterklaaspak

Sinterklaas is een van de leukste feestdagen voor de kinderen en hoe kan dat beter gevierd worden, dan wanneer er een ‘echte’ Sinterklaas op bezoek komt! Wij beschikken over verschillende soorten en maten sinterklaas kostuums, zodat er altijd een tussenzit die bij je past. Van wat meer budget sinterklaaspakken tot luxe kostuums; je kan bij ons alle kanten op. Let altijd op of sommige accessoires nog los bijgekocht moeten worden.

Als je nog vragen hebt over de sinterklaas kostuums, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Sinterklaaspakken voor zowel particulieren als bedrijven!

Doordat wij zowel over professionele sinterklaas kostuums, als budget kostuums beschikken zijn onze pakken uitermate geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Onze luxe pakken zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor het jaren meegaat. Een goede investering waar je jaren plezier van hebt! 

De karakteristieke handschoenen, ring, baard en pruik, albe en ondermantel(s) zijn bij ons ook los te verkrijgen.

Wil je de sinterklaas kostuums graag even passen en eerst in het echt zien? Kom dan langs in onze winkel in Haarlem! Neem van tevoren eerst contact met ons op om te controleren of het betreffende kostuum in de winkel op voorraad is.