Pruiken voor carnaval

 

Jan Monnikendam is al meer dan 100 jaar dé Haarlemse feestwinkel en biedt voor alle festiviteiten verkleedkleding aan. Met onze ruime collectie aan pruiken hebben wij voor iedere gelegenheid een geschikt product. Voor zowel mannen als vrouwen vind je bij ons de meest originele pruiken van hoge kwaliteit. Ontdek in de shop al onze producten.

Lees meer >
Filter producten

Carnavalspruik dames

Met meer dan 200 pruiken vind je binnen ieder thema een bijpassend product. Onze pruiken variëren van eenvoudig tot de meest originele ideeën. Van Amy Winehouse tot Marie Antoinette, we hebben producten voor alle type feestjes en gelegenheden. Met een betaalbare prijs en mooie kwaliteit, slaag je gegarandeerd.

Pruiken kopen voor mannen

Staat er binnenkort een feestje of evenement op de planning? Maak je outfit compleet met een originele pruik. Of je nu als Elvis Presley of als professor verkleed gaat, voor iedere situatie en elk idee hebben wij een bijpassend product. Met ons assortiment van 10.000 producten combineer je je pruik met onze verkleedkleding collectie voor heren en unieke accessoires.

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen bekijken en vergelijken. Wij helpen je graag met het vinden van je feestoutfit!