Pruiken voor carnaval

 

Jan Monnikendam is al meer dan 100 jaar dé Haarlemse feestwinkel en biedt voor alle festiviteiten verkleedkleding aan. Met onze ruime collectie aan pruiken hebben wij voor iedere gelegenheid een geschikt product. Voor zowel mannen als vrouwen vind je bij ons de meest originele pruiken van hoge kwaliteit. Ontdek in de shop al onze producten.

Lees meer >
Filter producten

Carnavalspruik dames

Duik in ons assortiment van meer dan 200 pruiken en ontdek voor elk thema een perfecte metgezel. Onze pruiken lopen uiteen van eenvoudig tot super origineel. Met verschillende kleuren zoals blond, zwart en zelfs roze pruiken, vind je altijd een pruik in de haarkleur die jij zoekt. We bieden ook populaire haarstijlen aan, zoals die van Amy Winehouse of Tina Turner. Voor elk feest en elke gelegenheid hebben we de perfecte haar-attitude. Met prijzen die vriendelijk zijn voor je portemonnee en een kwaliteit die je versteld doet staan, is succes gegarandeerd.

Pruiken kopen voor mannen

Shinen er binnenkort feestlichtjes in jouw agenda? Maak je outfit compleet met een originele pruik! Of je nu in de huid kruipt van Elvis Presley of je innerlijke professor naar buiten laat, wij hebben voor elk feest en iedere outfit de perfecte feestpruiken. Met een waanzinnige verzameling van 10.000 producten, kun je jouw pruik matchen met onze uitgebreide collectie mannen of vrouwenkostuums en unieke accessoires.

Door onze uitgebreide productomschrijvingen weet je nauwkeurig wat je aan je winkelmandje toevoegt. Heb je nog twijfels? Breng dan een bezoekje aan onze vestiging in Haarlem. In onze winkel krijg je de kans om de artikelen te bekijken en te vergelijken. We staan klaar om je te assisteren bij het vinden van jouw perfecte feestoutfit!