Verkleedkleding voor dames

 

Met meer dan 10.000 producten heeft Jan Monnikendam een ruim assortiment aan feestartikelen. Voor zowel carnavalskleding, dames kostuums als andere verkleedkleding voor dames kun je bij ons terecht. Wij beschikken over een grote voorraad, zodat je altijd het product bestelt waarnaar je op zoek bent!

Lees meer >
Filter producten

Carnavalskleding dames

Het carnavalsseizoen staat bekend om de meest originele en mooiste kostuums. Bij Jan Monnikendam slaag je gegarandeerd. Binnen ieder thema vind je bijpassende outfits. Ga voor een 80s look, boevenpak of als Chicago woman. Onze kostuums koop je voor een betaalbare prijs en dankzij de hoge kwaliteit, gaan ze extra lang mee.

Dames kostuums

Heb je binnenkort een feestje of verjaardag in kostuum? Steel de show met een van onze unieke outfits. Voor iedere situatie en voor elk idee hebben wij een bijpassend pak met originele accessoires. Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfel over de goede maat? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de kostuums bekijken, passen en vergelijken. Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte kostuum!