Verkleedkleding & accessoires

 

Bij Jan Monnikendam kun je terecht voor de mooiste verkleedkleding en accessoires. Al meer dan 100 jaar zijn wij dé Haarlemse feestwinkel en bieden wij feestartikelen aan van de beste kwaliteit. Met ons ruime assortiment van meer dan 10.000 artikelen hebben wij voor iedere gelegenheid een geschikt product. Ontdek in de shop al onze unieke artikelen!

Lees meer >

Ruim assortiment aan verkleedkleding

Voor ieder feestje hebben wij verkleedkleding van goede kwaliteit. In onze verkleedkleding collectie voor dames vind je de leukste outfits. Van baywatch tot catsuit en van ninja tot Beatles: we hebben voor ieder idee een kostuum. Ook voor heren vind je unieke outfits. Ga als de populaire La casa de papel of hijs jezelf in een cassette bandjes pak. Op zoek naar verkleedkleding voor de kids? Onze producten variëren van Mickey Mouse tot stoere Batman of jaag je vriendjes de stuipen op het lijf met ons enge Magere Hein pak.

Maak je outfit compleet met mooie accessoires

Je feestelijke outfit is pas echt compleet met de juiste accessoires. Bij Jan Monnikendam kun je terecht voor alle soorten accessoires, zodat je altijd wel iets hebt wat bij je kostuum past. Maak je politie-outfit levensecht met de politie badge, schrijf bonnen uit met een bonnenboekje, sla je vrienden in de boeien en zet het plaats delict af met afzetlint en nummerkaartjes. Je maakt het zo gek als je zelf wilt. 

Ontdek de hoofddeksels, plaksnorren, nepbaarden, pruiken, vleugels, beroepsaccessoires en nog veel meer in de online shop of kom langs in onze Haarlemse feestwinkel!