Verkleedkleding voor kinderen


De meest originele en unieke verkleedkleding voor kinderen vind je bij Jan Monnikendam. Al meer dan 100 jaar zijn wij dé Haarlemse feestwinkel en bieden we voor iedere gelegenheid verkleedkleren voor kinderen aan. Ga jij voor een middeleeuws ridderpak of liever een boevenpak? Ons aanbod voor verkleedkleding, maar ook carnavalskleding is erg divers en de mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos.

Lees meer >
Filter producten

Verkleedkostuums voor kinderen

Als kind droom je ervan om een superheld of figuur uit een serie te zijn! Maak je dromen waar met ons ruime assortiment verkleedkleding voor kinderen. Spring eruit op een kinderpartijtje met jouw originele kostuum die nog niemand heeft! Voor de meiden is het cool om je als Mega Mindy of superheld te verkleden. Voor de stoere jongens hebben we een brandweerman of politiepak. Naast deze hele kostuums voor kinderen hebben we ook nog schattige kostuums voor baby’s, zoals een Batman verkleedpakje.

Carnavalskleding kinderen

Carnaval is het grootste verkleedfeest van Nederland, daarom hebben we ook een groot assortiment carnaval verkleedkleding voor kinderen. Natuurlijk kun je veel verkleedkostuums ook als carnavalskleding gebruiken, maar toch zijn er kostuums die perfect bij carnaval passen. Voor een jongen is dit bijvoorbeeld een disco blouse, deze hebben we in het roze, zwart en zilver. Voor meisjes is een zeemeerminnen jurk perfect voor bij carnaval. Met welk kostuum steel jij dit jaar de show?

Maak je dromen waar met keuze uit meer dan 150 verschillende verkleedkostuums voor kinderen. Bekijk ons gehele assortiment voor verkleedkleding op de website.