Verkleedkleding voor kinderen


De meest originele en unieke verkleedkleding voor kinderen vind je bij Jan Monnikendam. Al meer dan 100 jaar zijn wij dé Haarlemse feestwinkel en bieden we voor iedere gelegenheid verkleedsets aan. Van Elvis Presley tot Harry Potter, je maakt het zo gek als je zelf wilt! Ons aanbod is erg divers en de mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos.  

Lees meer >
Filter producten

Originele kostuums voor kinderen

Als kind droom je ervan: een leven als prinses, Pokémon of piraat. Onze originele verkleedkleding voor kinderen maakt dit meer dan mogelijk. Verkleed je als Tinkerbell, Doornroosje of juist als stoere soldaat. Met ons ruime assortiment is er voor ieder idee een prachtig kostuum. Naast verkleedkleren hebben we ook altijd bijpassende accessoires en decoratie. Duik in de collectie en ontdek welk verkleedpak het beste bij je past!

Complete verkleedsets van de beste kwaliteit

Met meer dan 10.000 artikelen maak je je outfit altijd compleet. Van accessoires, decoratie, schmink en ballonnen tot pruiken, hoeden en petten: we hebben écht alles voor een geslaagd feestje. De verkleedkleding voor kinderen bestaat uit volledige kostuums en pakken, dit zorgt voor een levensechte verschijning en laat niks aan de verbeelding over. Daarbij streven we naar een zo hoog mogelijke kwaliteit, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je verkleedkleren en je er meer dan eens in kan schitteren. 

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels over de maat, kleur of vorm? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de verkleedkleding bekijken en vergelijken. De artikelen zijn altijd op voorraad en van hoge kwaliteit. Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte outfit!