Schmink

 

Met schmink trek je pas echt de aandacht! Maak prachtige kunstwerken of schilder juist een subtiel detail. Met onze uitgebreide schmink collectie kun je alle kanten op. Van waterschmink en grimas tot theater make-up en blacklight neon schmink, ons assortiment voorziet je van alle mogelijkheden. Ontdek in onze shop de soorten en kleuren of kom langs in de winkel. Wij helpen je graag verder met het vinden van de juiste producten!

Lees meer >

Schmink voor feestjes en festiviteiten

Op kinderfeestjes en festiviteiten wordt steeds vaker schmink gebruikt. Schmink is dan ook een echte sfeermaker en draagt bij aan de gehele aankleding en uitstraling van een feest. Voor kinderfeestjes kies je voor zachte waterschmink die gemakkelijk te verwijderen is. Onze Blacklight neon schmink is bij uitstek geschikt voor nachtfeestjes en op festiviteiten zijn glitters en plaksteentjes altijd een groot succes! Ook voor alle hulpmiddelen kun je bij ons terecht. Zowel penselen, sponsjes en boekjes voor schmink voorbeelden zijn altijd op voorraad in het assortiment.

Grimas voor in het theater

Sta je regelmatig in de spotlights of ben je grimeur? Ook voor theater en tv voorstellingen hebben wij de mooiste producten. In onze tv, theater en special effects collectie vind je daarom alles wat je nodig hebt om zonder zorgen op het podium te schitteren. Cake make-up, tv paint sticks, transparante poeder, dermapotloden en kajalstiften, behoren dan ook allemaal tot ons uitgebreide assortiment. 

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!