Waterschmink

 

Heb jij binnenkort een gelegenheid op de planning staan waar je waterschmink voor kan gebruiken? Goed nieuws! Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan waterschmink in letterlijk alle kleuren van de regenboog. Naar welke kleur je ook op zoek bent; wij hebben het in ons assortiment! Scroll dus snel door ons uitgebreide aanbod heen en vind jouw perfecte kleur! 

Lees meer >
Filter producten

UV neon waterschmink

Wij beschikken over waterschmink in vrijwel elke kleur! Daarnaast zijn er verschillende varianten. Zo beschikken wij over UV waterschmink. Hiermee maak je echt indruk op een feestje. De schmink geeft nauwelijks af en laat een super felle kleur achter in het daglicht. Maar.. wanneer er een blacklight aanstaat, licht de schmink ontzettend op. Hoe cool is dat!

Splitcake schmink

Daarnaast beschikken wij splitcake schmink op waterbasis. Hierbij zitten er verschillende kleuren in een doosje, waardoor je meerdere kleuren in één streep op je gezicht kunt zetten. Je kan natuurlijk ook met een smaller penseel de kleuren los van elkaar gebruiken. Maak hier bijvoorbeeld mooie vlinders van of creëer een gaaf effect boven de ogen. Met deze schmink techniek kun je alle kanten op!  

Ben je naast lippenstift nog op zoek naar een pruik of outfit om je look compleet te maken? Neem dan eens een kijkje in ons pruiken assortiment of onze verkleedkleding. Je vindt bij ons de meest originele pruiken van hoge kwaliteit.

Schmink pallet

Weet je echt niet voor welke kleur schmink je moet gaan? Geen probleem! Kies dan voor een mooi schmink pallet. Hierbij heb je heel veel verschillende kleuren schmink in een doosje bij elkaar en zit jouw perfecte kleur(en) er altijd tussen. Wat voor moois je ook tevoorschijn wilt toveren op je gezicht, hiermee is het mogelijk!

Ben je naast schmink ook nog op zoek naar een mooie outfit om je look compleet te maken? Neem dan eens een kijkje in ons verkleedkleding assortiment. Je vindt bij ons de de mooiste outfits van hoge kwaliteit.