Hulpmiddelen

 

Wanneer je vaak bezig bent met schminken, kun je daar best wat hulpmiddelen bij gebruiken. Wij hebben hier van alles voor je in het assortiment! Denk hierbij aan schmink penselen, – sponsjes, – boeken en prachtige sjablonen! Stuk voor stuk hoogwaardige producten en vrijwel alle producten zijn op voorraad. Bekijk dus snel ons uitgebreide assortiment, laat je inspireren en voor je het weet ligt er een tof schmink hulpmiddel bij jou op de stoep!

Lees meer >

De beste penselen en sponsjes

Wij bieden een groot assortiment aan van hulpmiddelen. Dit zijn de beste penselen en sponsjes om te zorgen dat jij de mooiste look kunt creëren. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat jij altijd de beste spullen hebt om mee te werken. Alleen zo kun je de mooiste looks creëren. 

Ontdek ons uitgebreide assortiment hoogwaardige make-up tools, waaronder oogschaduwpenselen, poederkwast premium, en splitcake penseel. Vergeet ook onze collectie schmink sponsjes niet, zoals de split cases ponsenset, figuur sponsjes en kryolan rubber spons. Met deze topkwaliteit spullen creëer je moeiteloos de perfecte look.

Haal je inspiratie uit mooie schmink boeken

Ons assortiment van schmink boeken is uitgebreid en divers. Hierdoor vind je altijd hetgeen waar je naar op zoek bent. Blader door ons aanbod met boeken zoals het basis schminkboek, het scary facepainting-boek en het quick picks schminkboek. We hebben natuurlijk ook de sjablonen collectie, met onder andere schmink sjablonen voor sterren en volledige grimeer maskers. Dankzij onze uitgebreide productbeschrijvingen weet je altijd precies wat je koopt.

En heb je nog twijfels of gewoon een vraag? Neem dan gerust contact  met ons op of kom langs in de winkel en bekijk het product in het echt!