Ballonnen

 

Ballonnen zijn onmisbaar op een goed feestje. Ze kleden de ruimte aan en stralen een feeststemming uit. Onze ruime collectie aan ballonnen biedt voor ieder feestje de perfecte keuze. Voor ballonnen met opdruk, getallen, figuren of met helium kun je bij Jan Monnikendam terecht. Bekijk het in de shop of kom langs in onze winkel!

Lees meer >

Ballonnen bestellen

Ballonnen zonder helium bestel je tegenwoordig gewoon online. Ons uitgebreide assortiment voorziet je van ruime keuze. Kies uit ballonnen voor alle leeftijden, feestballonnen met decoratie en versiering erin, cijferballonnen of maak je eigen vormen met onze modelleer artikelen. Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk en versturen de ballonnen gewoon naar je huis.

Heliumballonnen in de winkel

Heliumballonnen kunnen we helaas niet tot je deur bezorgen. De helium blazen we er in de winkel voor je in. Kom langs in onze vestiging en bekijk alle soorten in het echt! Wij blazen ze vervolgens voor je op. De helium blijft 12 tot 16 uur mooi in de ballon, dus zorg ervoor dat je ze pas op de dag zelf van het feestje komt ophalen. Mocht je langer met de ballon willen doen, dan voorzien we ze van een “high float”, dankzij dit laagje blijven ze wel 2 tot 3 dagen mooi zweven. Bekijk onze uitgebreide informatiepagina voor de kosten en uitleg over heliumballonnen.

Onze gedetailleerde productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de producten van dichtbij bekijken. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste versiering!