Ballonnen chrome kleuren

 

Welkom feestvierders! Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder ballonnen. En wat is nu leuker dan gewone ballonnen? Nou, chrome kleurige ballonnen! Glinsterende ballonnen die de ruimte vullen met een prachtige schittering, die als ware juweeltjes door de lucht zweven. Ben je op zoek naar de perfecte manier om je feest te laten stralen? Dan zit je goed bij Jan Monnikendam! De chrome kleur ballonnen zorgen ervoor dat het een feest wordt om nooit te vergeten. Neem snel een kijkje tussen de verschillende kleuren chrome ballonnen. 

Lees meer >
Filter producten

Feest vieren met chrome kleurige ballonnen

Of je nu een bruiloft, verjaardag, jubileum of een geboorte wilt vieren: de chrome kleurige ballonnen zorgen voor een onvergetelijke dag. De glanzende, spiegelachtige afwerking van deze ballonnen vangen het licht op, en laten een bijzondere gloed achter die de sfeer meteen opvrolijkt. Ze schitteren en schijnen. Hierdoor springt je feestdecoratie eruit! Kies voor chrome ballonnen in een paar van 10 stuks of koop een reuze ballon van 60 cm. Deze kun je zelf vullen met helium, of wij kunnen dat voor je doen in onze winkel. Voor een bruiloft is het erg leuk om gouden chrome ballonnen in hartvorm te kopen. Maar je kunt een feestje ook leuk aankleden door een ballonnen kleuren combinatie te kopen. Naar welke kleur je ook op zoek bent: je vindt het bij Jan Monnikendam.

Chroom ballonnen bestellen

Heb jij een feestje of evenement op de planning staan? Bestel dan eenvoudig de chrome ballonnen bij Jan Monnikendam. Of kom langs in onze winkel in Haarlem. De roze ballonnen zijn natuurlijk onmisbaar bij een babyshower of een geboorte. De (rosé) gouden ballonnen zorgen voor een romantische sfeer op een bruiloft of trouwjubileum. Wordt er een 12,5 jarig trouwjubileum gevierd? Dan hebben wij koperkleurige ballonnen. Voor een zilveren huwelijk hebben wij prachtige zilveren ballonnen. Neem gauw een kijkje in ons assortiment.