Ballonnen metallic kleuren

 

Ga jij mee met de trend? Metallic ballonnen zijn trending en dus onmisbaar op jouw feest. Is er binnenkort een evenement, verjaardagsfeest of themafeest? Dan kun je de metallic ballonnen in verschillende kleuren vinden bij Jan Monnikendam. Van kleurensets tot reuze ballonnen: wij hebben het allemaal. Neem gauw een kijkje in onze webshop.

Lees meer >
Filter producten

Metallic ballonnen kleuren combinatie

Je vindt bij ons metallic ballonnen in elke kleur die je maar wilt. Dus mocht je een regenboog aan ballonnen willen: dat is zeker mogelijk! Is er een jongen geboren? Kies dan uit onze prachtige blauwe ballonnen. Uiteraard hebben we ook verschillende kleuren roze metallic ballonnen voor bij de geboorte van een meisje. Of voor een Valentijnsfeestje natuurlijk! Wil je meerdere kleuren in een? Kies dan voor een ballonnen kleuren mix. Dan krijg je 10 verschillende kleuren. Zo voorkom je keuzestress! Wil je echt een statement maken? Kies dan onze reuze ballonnen. Deze ballonnen van 92 cm kun je vullen met helium. Dat kan gewoon bij ons in de winkel. Erg leuk voor een surprise party of een bruiloft. Ben je op zoek naar een andere vorm ballon dan normaal? Dan vind je bij ons ook ronde ballonnen. Deze vind je in de prachtigste kleuren zoals lila, ivoor, goud en mint. 

Koop je metallic ballonnen bij Jan Monnikendam

Heb je mooie metallic ballonnen uitgezocht? Kom dan langs in onze winkel in Haarlem of bestel ze online. De ballonnen in metallic kleuren zijn onmisbaar op je feest. Laat de ballonnen het feest nóg mooier maken.