Modelleer ballonnen

 

Een aap, een krokodil of zelfs een helikopter: met modelleer ballonnen kun je bijna alles maken. Ideaal voor op een kinderfeestje of voor professioneel gebruik. Modelleer ballonnen kun je niet met de mond opblazen, maar blaas je op door middel van een handpomp. De figuren vergen een beetje oefening, maar na een paar keer oefenen maak jij de mooiste versiersels. Modelleer ballonnen kopen? Bekijk ons brede assortiment.

 

Lees meer >
Filter producten

Voor elk feestje leuke ballonnen in verschillende figuren

Bij Jan Monnikendam vind je elastische ballonnen in allerlei kleuren en maten, waarmee je de mooiste figuren kunt maken. Bekijk bijvoorbeeld onze modelleer ballonnen 260q en modelleer ballonnen 321q. De modelleer ballonnen 260q zijn 5 cm breed en 152 cm lang. De ballonnen 321q hebben een andere afmeting, namelijk: 7,5 breed en 54 cm lang. Voor sommige figuren kun je verschillende maten nodig hebben. Wil je een balloon hat maken? Bekijk dan onze balloon hat kit. Hier krijg je naast de ballonnen ook een pompje en een boek met voorbeelden erbij!

Modelleer ballonnen in verschillende kleuren

Bij de verschillende figuren ballonnen, horen natuurlijk ook verschillende kleuren. Bij Jan Monnikendam hebben we een ruim assortiment aan ballon kleuren. Natuurlijk vind je er modelleer ballonnen goud, modelleer ballonnen wit en ballonnen in vrolijke kleuren zoals oranje of blauw. Je kunt de ballonnen in kleurensets aanschaffen zoals een neon kleurenset of de traditionele kleuren van de regenboog. De ballonnen van latex zijn ideaal voor professioneel gebruik maar ook voor amateurgebruik. Steel jij de show op de verjaardag van je kleintje met te gekke ballonnen? Kom dan langs bij Jan Monnikendam!

Koop je ballonnen bij Jan Monnikendam

Heb je jouw toekomstige figuren al uitgezocht? Bestel ze dan eenvoudig online op onze website of kom langs in onze winkel in Haarlem. Wij adviseren je graag over de verschillende soorten ballonnen. Wil je echt een uniek figuur maken? Doe dan kleine voorwerpen in de ballon zoals water, snoepjes of geld. Misschien wel een ring of oorbel. Dat kun je eenvoudig doen door onze qualatex magic pipe. Wij brengen je graag op nog meer leuke ideeën. Neem vrijblijvend contact met ons op.