Honeycombs

 

Vrolijke papieren bollen in allerlei kleuren, vormen en maten. Dan hebben we het natuurlijk over de honeycombs! De kenmerkende honingraatstructuur geeft de honeycombs een speelse look. Deze vrolijke decoratie staat prachtig op elk feest. Geef je feest kleur met de honeycombs van Jan Monnikendam!

Lees meer >
Filter producten

Verschillende vormen en maten honeycombs

Of je nu een feest hebt of gewoon graag je huis of tuin wilt versieren; voor elke gelegenheid hebben wij geschikte honeycombs. Voor welke kleur ga jij? Van simpel zwart en wit tot vrolijke kleuren als oranje, lila of rood; alles is mogelijk. Het mixen en matchen van verschillende kleuren is ook erg leuk. Ga bijvoorbeeld voor een mix van blauw en roze voor een gender reveal party. Of voor goud en zilver voor een bruiloft.

Honeycomb versiering

Met verschillende losse honeycombs creëer je een leuk en speels effect. Combineer ze zelf hoe jij het wilt! Naast de losse ballen zijn er ook verschillende slingers. Deze slingers zijn extra leuk omdat je gelijk zeven kleine honeycomb balletjes hebt hangen! Naast de leuke uitstraling van de honeycomb, zijn ze ook nog eens beter voor het milieu dan bijvoorbeeld ballonnen. De honeycombs zijn namelijk gemaakt van papier in plaats van plastic. Daarnaast zijn ze makkelijk in gebruik. Vouw de honeycomb waaier open en hang ze op waar je wilt!

Met de honeycombs van Jan Monnikendam versier jij elk feest op een leuke manier.