Honeycombs

 

Honeycomb versiering is dé trend op gebied van papieren feestdecoratie. Niet zonder reden: de vrolijke honeycombs komen in allerlei kleuren en hebben met hun honeycomb structure – oftewel honingraatstructuur – een weelderige en feestelijke uitstraling. Bij Jan Monnikendam  kun je allerlei soorten honeycomb kopen in iedere tint. Voor deze en andere feestdecoraties kun je zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel terecht. Geef je feest kleur!

Lees meer >
Filter producten

Gebruik honeycomb versiering

Honeycomb kopen doe je niet alleen als je iets te vieren hebt, maar ook als je je kamer, tuin of balkon wilt versieren. Je zult zien dat de kleurige bollen een positieve en vrolijke uitwerking hebben op de sfeer. Stel je bijvoorbeeld een tuinfeest voor, met honeycomb decoratie in alle kleuren van de regenboog, of juist in één of twee van jouw favoriete kleuren. Honeycombs vormen bovendien een veilige versiering voor mens, dier en milieu: er kan niets kapot klappen – zoals bij ballonnen – en ze zijn niet gemaakt van plastic maar van papier. Ze zijn makkelijk in gebruik: de honeycomb waaier je open en bevestig je eenvoudig aan het plafond, de muur of de schutting. Extra handig is een honeycomb slinger: als je deze ophangt heb je meteen zeven kleine balletjes hangen.

Honeycomb kleuren en vormen

Jan Monnikendam heeft allerlei honeycomb versieringen in het assortiment, zodat jouw perfecte model er vast en zeker bij zit. Wat dacht je van chique goudkleurige honeycombs, of roze en blauwe bollen voor een gender reveal party? Ook frisse kleuren zoals mint en turquoise behoren tot de mogelijkheden, of juist warme tinten die contrasteren met het groen in je tuin. Er zijn niet alleen ronde, maar ook hartvormige honeycombs: fantastisch voor op een bruiloft. Kun je niet kiezen? Dan is het een set verschillende honeycombs kopen een goed idee!

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!