Charleston jaren 20 feest

 

Heb je binnenkort een mooi themafeest op de planning staan in Charleston jaren 20 stijl? Bijvoorbeeld een roaring twenties, great Gatsby of Peaky Blinders feest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid en uniek assortiment aan van de perfecte items om jouw jaren 20 outfit compleet te maken. Of je nou op zoek bent naar alleen een paar mooie accessoires of juist naar een compleet nieuwe outfit, scroll door ons assortiment en vind alles om de perfecte look te creëren.

Lees meer >
Filter producten

Charleston jaren 20 verkleedkleding

Ben je op zoek naar prachtige Charleston jaren 20 verkleedkleding? Wij bieden een ruim assortiment aan van prachtige Charleston jurken voor dames en Peaky Blinders pakken voor de heren. Voorzien van zwierige franjes om de Charleston op te dansen of juist vol met glimmende pailletten om te stralen met je outfit; allemaal prachtige jaren 20 jurken. Vrijwel alle jaren 20 verkleedkleding is beschikbaar in verschillende maten. Twijfel je of je het past? Kom dan langs bij onze winkel. Bel even van tevoren, zodat het zeker is dat je artikel op voorraad is!

Charleston accessoires

Heb je al een mooie outfit, maar ben je nog op zoek naar de juiste accessoires? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment. We hebben prachtige diademen, bijpassende handschoenen, netpanty’s of sla een prachtige veren boa om je nek. De perfecte items om feestelijk terug te gaan in de tijd. Voorzie jezelf nu nog van mooie jaren 20 make-up en je bent er helemaal klaar voor!

Ben je daarnaast nog op zoek naar een zwarte pittige pruik? Neem dan eens een kijkje in ons pruiken assortiment. Je vindt bij ons de meest originele pruiken van hoge kwaliteit.