Pasen accessoires

 

Fijn Pasen! Eieren schilderen en zoeken, de paastak staat opgetuigd in de kamer en je eet je vol met chocolade-eitjes. Wil je dit jaar een onvergetelijke Pasen beleven? Of heb je een Paashaaspak nodig voor een themafeest? Dan ben je bij Jan Monnikendam aan het goede adres. Hier vind je een breed assortiment aan verkleedkleding en versieringen voor Pasen. Huppel jij dit jaar rond als Paashaas?

Lees meer >
Filter producten

Verkleedkleding en accessoires voor Pasen

Een paashaaskostuum, een konijnenmasker of leuke hazenoren: je vindt de leukste Paasverkleedkleding bij Jan Monnikendam. We verkopen verschillende paashazenpakken voor volwassenen maar ook voor kinderen. Bijvoorbeeld dit leuke paashaas kostuum. Zelfs voor de allerkleinsten hebben we een lief en aaibaar bunny pakje. Leuk voor de paasviering op school, de opvang of gewoon voor thuis. Je kunt de Paashaaspakken dus gebruiken voor de paasdagen, maar ook voor themafeestjes zoals Carnaval! Ga je voor een volledig paashazenpak of liever wat subtielere konijnenoortjes? De konijnen tanden maken de look helemaal af. De opties zijn eindeloos!

Paasversiering

Naast verkleedkleding, vind je bij ons ook een ruim assortiment aan Pasen accessoires. Versier de ruimte met de vele opties aan folieballonnen in de vorm van hazen en konijnen. Deze loop je los of wij kunnen ze voor je vullen met helium. Naast de leuke ballonnen hebben we ook een schattige handpop in de vorm van een haas. Fop iedereen met een stuiter ei en maak het feestje compleet!