Pasen accessoires

 

Happy Easter! De eieren zijn beschilderd en verstopt, de paastak staat opgetuigd in de kamer en de chocolade eitjes hebben je ondertussen al misselijk gemaakt. Wil je dit jaar Pasen in stijl vieren? Dan ben je bij Jan Monnikendam aan het juiste adres. Wij hebben een heel breed assortiment aan verkleedkleding en versieringen voor Pasen. Huppel jij dit jaar rond als Paashaas?

Lees meer >
Filter producten

Verkleedkleding voor Pasen

Van jong tot oud; voor iedereen hebben wij geschikte Pasen accessoires. Voor de kids hebben we bijvoorbeeld een heel leuk paashaas kostuum. Leuk voor de paasviering op school, de opvang of gewoon voor thuis! Ook voor de allerkleinsten hebben we leuke verkleedpakken. Dit konijnen pak voor baby’s is zo schattig en aaibaar! Heel leuk voor de paasdagen, maar ook bijvoorbeeld voor Carnaval! Volwassenen kunnen bij ons ook terecht voor een geschikte paasoutfit. Ga je voor een volledig paashazenpak? Of wil je liever wat subtielere konijnenoortjes? De opties zijn eindeloos!

Versiering voor Pasen

Bij Jan Monnikendam hebben we een ruim assortiment aan Pasen accessoires. Versier de ruimte met de vele opties aan folieballonnen in de vorm van hazen en konijnen. Deze koop je los, of wij vullen ze voor je met helium! Naast de leuke ballonnen hebben we ook een schattige handpop in de vorm van een haas. Heb je een paasviering? Dan is dit konijn daar een hele leuke toevoeging op!

Ben je op zoek naar leuke verkleedkleding en decoratie voor Pasen? Bekijk alle opties op onze website.