Pasen accessoires

 

Vier Pasen in stijl met één van onze pluche paashaas kostuums. Onze populaire paashaas pakken zijn er in veel soorten en zowel voor jong als oud. Ontdek ze in de shop! Ook kunt u bij ons een paashaas pak huren, kijk daarvoor onder kopje paashaas huren

Jan Monnikendam is al meer dan 100 jaar dé Haarlemse feestwinkel en biedt voor alle festiviteiten feestkleding aan. Ons grote assortiment aan artikelen is van de beste kwaliteit en altijd op voorraad.

Lees meer >
Filter producten

Paashaas pak voor kinderen

Rondom pasen is het traditionele konijnenpak een populair product. Tijdens de paasviering op school of thuis bij de familie, de kinderen zijn er gek op. Speciaal voor kinderen hebben wij kleinere maten beschikbaar met verschillende varianten. Maak je paashaas pak helemaal compleet met onze schmink collectie.

Paashaas pak voor volwassenen

Ook voor volwassenen hebben wij paashaas pakken voor pasen in het assortiment. De paashaas pakken vind je in verschillende kleuren en maten en variëren van eenvoudig tot luxe varianten. Onze uitgebreide productbeschrijvingen schetsen een beeld van hoe het pak zit, voelt en eruitziet, maar voor de echte beleving bezoek je onze winkel in Haarlem. We helpen je graag verder met het vinden van je paaspak!