Kaarsjes & vuurwerk

 

Een verjaardag, een jubileum, of iets anders te vieren? Maak het feest compleet met verjaardagskaarsjes en vuurwerk! Jan Monnikendam heeft een ruim assortiment kaarsjes voor op de taart, dus je kunt precies de verjaardagskaarsjes kopen die bij het feest passen. Ook voor categorie 1 vuurwerk kun je bij ons terecht, zowel in onze webshop als onze fysieke winkel.

Lees meer >

Verjaardagskaarsjes

Er is één jarig, dat kun je wel zien… aan de verjaardagskaarsjes! Wij hebben allerlei soorten feestelijke kaarsjes en vuurwerk voor op taarten: cijferkaarsen in allerlei uitvoeringen, kleuren en cijfers, neon taartkaarsjes, dunne taartkaarsjes, kaarsjes in spaghettivorm en verjaardagskaarsjes met glitters. Wil je het feestvarken foppen? Kies dan voor onze aan en uit taartkaarsjes  (ook wel magic relight kaarsjes genoemd), die gaan vanzelf weer aan als je ze uitblaast. Wil je echt uitpakken? Kies dan voor onze kaarsjes met muziek voor een vrolijke noot! Al onze kaarsjes en vuurwerk zijn voorzien van een handig prikkertje, waarmee je ze makkelijk op een taart (of een stukje kaas) prikt.

Categorie 1 vuurwerk

Op zoek naar een ijsfontein, sterretjes, of ander klein feestvuurwerk, fopvuurwerk of schertsvuurwerk? Met het afsteken van ons categorie 1 vuurwerk wordt het feest schitterend! Denk aan kindervuurwerk zoals knalerwten, een ijsfontein met een leeftijd op een taart, sterretjes op een bruiloft, cijfer sterretjes voor op een verjaardagstaart, of spectaculaire lange sterretjes van niet 50 cm, niet 60 cm maar sterretjes van maar liefst 70 cm!

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!

Gekleurde stadionfakkels

Niks leukers te bedenken dan mooie stadionfakkels in verschillende kleuren. Stadionfakkels zijn de laatste jaren steeds populairder geworden op feesten, partijen, festivals, maar natuurlijk ook tijdens een spannende voetbalmatch. De meest bekende is natuurlijk de authentieke rode stadionfakkel ook wel de bengaalse stadionfakkel genoemd, maar je kan natuurlijk ook voor een andere kleur gaan. Denk bijvoorbeeld aan gele, blauwe, groene, oranje, rode, paarse of zelfs zilvere stadionfakkels! Met een stadionfakkel creëer je een echte beleving. Het gaat hier om categorie 1 vuurwerk en dit mag dus gewoon het hele jaar verkocht worden.