Slingers

 

Je weet wat ze zeggen: het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Dan ben je hier op de juiste plek, want wij beschikken over een enorme collectie slingers in alle soorten en kleuren, voor iedere gelegenheid! Of het nu een verjaardag, een geboorte, een huwelijk, of wat dan ook is: wij hebben de perfecte slingers. Voor alle feestslingers kun je bij ons terecht, zowel in onze webshop als onze fysieke winkel.

Lees meer >

Vlaggenlijnen

Het is eigenlijk pas echt feest als er vlaggetjes en slingers bij komen kijken. Wat je thema ook is, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er vlaggenlijnen voor. Natuurlijk voor een verjaardag, of de jarige nu 1 jaar, 10 jaar, of 100 jaar wordt. Ook Abraham, Sarah en Sweet 16 mogen natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben prachtige vlaggenlijnen voor een bruiloft, voetbalwedstrijd, ridderfeestje, piratenfeestje, prinsessenfeestje, Koningsdag en vooruit: zelfs slingers voor St. Patrick’s Day. Wil je het eenvoudig houden? Kies dan voor een neutrale effen vlaggenlijn in wit, roze, rood, blauw, groen, geel of zwart. 

Slingers voor ieder feest

Soms wil je een boodschap duidelijk over brengen: ‘hartelijk gefeliciteerd’, ‘happy birthday’, ‘just married’, ‘happy new year’, ‘hoera een jongen / meisje’, of misschien zelfs ‘let’s get wasted’! Het is dan wel zo handig en leuk als je letterslingers kunt gebruiken, zodat je je boodschap op een feestelijke manier kunt overbrengen. Ook voor themafeestjes hebben wij geschikte slingers in allerlei kleuren, vormen en printjes: hippie, pensioen of disco. Een themafeestje voor de jaren 60, jaren 70 of jaren 80? Geen zorgen, ook daarvoor hebben wij gave slingers en ballonnen!

Heb je geen thema maar wil je je feest wel stijlvol aankleden? Kies dan voor onze mooie crepe slingers in allerlei kleuren, bijvoorbeeld in goud of zilver.

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!