Kerstmutsen en diademen

 

Maak je kerstoutfit compleet met de mutsen en diademen van Jan Monnikendam! Voor alle kerstmannen onder ons is er een breed assortiment van kerstmutsen. Liever als rendier? Ook daar heeft Jan Monnikendam het juiste hoofddeksel voor. Kies een muts of diadeem die bij jouw kerst outfit past, of laat de muts of diadeem jouw outfit zijn! Zo kun jij last minute nog verkleed zijn met kerst dit jaar.

Lees meer >
Filter producten

Voor iedereen een geschikte kerstmuts

Wil je je graag verkleden met kerst, maar niet te uitbundig? Dan zijn de kerstmutsen en diademen een goede oplossing. In één oogopslag ziet iedereen als wat je verkleed bent, zonder dat je het hele pak aan hoeft! Dus heb je een kerstfeestje en wil je wel je eigen outfit aan? Maak hem af met een leuke muts of diadeem van Jan Monnikendam. Scroll door de vele opties en kies jouw favoriete kerstmuts of diadeem. 

Kies een originele kerstmuts of diadeem

Jan Monnikendam beschikt over een uitgebreid assortiment aan kerstmutsen en kerst diademen. Naast de standaard kerstmutsen zijn er ook veel speciale uitvoeringen.Heb je bijvoorbeeld de kerstmuts met lichtjes al gezien? Een leuk detail wat de kerstmuts weer net anders dan anders maakt. Of wat denk je van de muts met pailletten? Door over de muts te vegen, verandert de kleur van rood naar groen. Met deze unieke mutsen steel jij zeker weten de (kerst)show!