Dames Pietenpakken

 

De tijd van pepernoten, cadeautjes en schoen zetten is aangebroken, Sinterklaas! En bij Sinterklaas horen natuurlijk pieten. Verander jezelf in piet met de prachtige pietenpakken van Jan Monnikendam. We hebben pakken in veel verschillende kleuren en maten. Bekijk ons ruime assortiment pietenpakken voor vrouwen.

Lees meer >
Filter producten

Verschillende soorten pietenpakken voor dames

Jan Monnikendam bied je een ruim assortiment pietenpakken voor dames. Zo hebben we een pietenjurkje met petticoat in de kleuren blauw, roze, rood en paars. Het jurkje is licht elastisch en zit daardoor erg prettig. Ook bieden wij een Murcia pietenpak aan in de kleuren zwart/roze, zwart/paars, zwart/turquoise en zwart/rood. Een Murcia is een heel mooi pietenjurkje wat uit één geheel bestaat. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de pietenpakken voor dames die wij hebben. Bekijk ons gehele aanbod!

Kledinghoes voor pietenpak

Bij Jan Monnikendam hebben we een ruim aanbod aan pietenpakken voor Sinterklaas. Maar je wilt je pietenpak volgend jaar natuurlijk ook weer schoon aankunnen. Daar hebben wij een oplossing voor. Wij hebben een kledinghoes voor jouw pietenpak, zodat je je pak volgend jaar gewoon weer schoon aan kan.

Bekijk de hoes en alle pietenpakken op onze website.