Heren Pietenpakken

 

Het is weer de mooiste tijd van het jaar, Sinterklaas! De tijd van cadeautjes, pepernoten en schuimpjes, maar bij Sinterklaas horen natuurlijk ook pieten! Verander jezelf in een echte piet met de prachtige pietenpakken van Jan Monnikendam. Ons assortiment in pietenpakken voor heren is erg breed. Ontdek het nu en ga voor het pietenpak dat het beste bij je past!

Lees meer >
Filter producten

Verschillende soorten pietenpakken voor heren

Voor alle heren hebben wij geschikte pietenpakken voor Sinterklaas. Zo hebben we een zwart-blauw pietenpak dat razend populair is. Deze hebben we ook in de kleuren blauw-oranje, paars-pink en rood-turquoise. Ga je voor een wat simpeler pak of heb je een luxer pak nodig voor bijvoorbeeld de intocht van Sinterklaas? Kies dan voor ons Malaga, Mallorca, Marbella, Alicante of Granada pak. Bekijk ons ruime aanbod en ga voor het pak wat het beste bij jou past!

Kledinghoes voor pietenpak

Bij Jan Monnikendam hebben we een ruim assortiment aan pietenpakken voor Sinterklaas. Maar een pietenpak wil je natuurlijk netjes op kunnen bergen, zodat je deze volgend jaar weer aan kan. Daar hebben wij een oplossing voor. Wij bieden een kledinghoes voor jouw pietenpak aan, zodat jij je pietenpak volgend jaar gewoon weer schoon aan kan.

Bekijk de hoes en alle pietenpakken op onze website.