Kinder Pietenpakken

 

De allerleukste tijd van het jaar is weer aangebroken, Sinterklaas! Het feest begint bij de optocht en eindigt de dag na pakjesavond. Deze hele periode mag je je schoen zetten en Sint & Piet spelen. Maar hiervoor heb je natuurlijk wel het allermooiste pietenpak nodig. Daarvoor ben je bij Jan Monnikendom aan het juiste adres. Kies uit ons ruime aanbod pietenpakken in verschillende kleuren en formaten, en wordt de coolste piet uit je klas!

Lees meer >
Filter producten

Verschillende soorten pietenpakken voor kinderen

Jan Monnikendam biedt je een ruim assortiment pietenpakken voor kinderen. Zo hebben we voor de meiden pietenjurkjes in het rood, paars, blauw en roze. Voor de jongens hebben we pietenpakken fiesta in het blauw, rood en groen. Ga voor de kleur die jij het mooist vindt! We hebben ook uitgebreidere fluwelen pakken in het rood-zwart, oker-zwart, paars-zwart en blauw-zwart. Genoeg keuze dus. Ontdek ons hele assortiment!

Kledinghoes voor pietenpak

Bij Jan Monnikendam hebben we een ruim aanbod aan pietenpakken voor sinterklaas. Maar je wilt je pietenpak niet na één keer moeten weggooien, omdat hij vies is geworden. Gelukkig hebben wij een kledinghoes voor jou pietenpak, zodat jij je pak volgend jaar gewoon weer schoon aan kan.

Bekijk de hoes en alle pietenpakken op onze website.