St Patrick's Day outfit & accessoires

 

Tijdens St Patrick’s Day kleurt Ierland groen. Drukke straten vieren feest en de Ieren verkleden zich als de echte Sint Patricius. Vier je het nationale feest mee? Bij Jan Monnikendam koop je het geschikte outfit. Met ons ruime assortiment aan feestartikelen zit er altijd iets tussen waarnaar je op zoek bent. Ontdek in de shop al onze unieke artikelen.

Lees meer >
Filter producten

St Patrick’s Day kleding

St Patrick’s Day staat in het teken van de sterfdag van Sint Patricius op 17 maart. Het feest wordt groot gevierd in Ierland, maar ook in de Verenigde Staten en Australië. Tijdens St Patrick’s Day pakken de steden flink uit en doet iedereen zijn best voor een opvallend en passend outfit. Ben je van plan het feest mee te vieren? Zorg ervoor dat je de juiste kleding draagt. Je outfit is zo groen mogelijk en maak je compleet met echte St Patrick’s Day accessoires. In ons assortiment vind je de traditionele hoeden, maar ook strikken, stropdassen en kettingen. Geef je zelf een St Patrick’s Day feestje? Hang dan de slingers op met onze speciale vlaggenlijn. 

Onze uitgebreide productbeschrijvingen schetsen een beeld van hoe de kleding zit, voelt en eruitziet, maar voor de echte beleving bezoek je onze winkel in Haarlem. We helpen je graag verder met het vinden van je outfit!