Nepbloed

 

Heb jij binnenkort een halloweenfeest of partij waarbij nepbloed niet kan ontbreken? Bij Jan Monnikendam vind je een uitgebreid assortiment van verschillende soorten nepbloed. Van nepbloed pillen tot nepbloed in jerrycan formaat. Voor iedereen de juiste hoeveelheid. Wil je liever dik, dun, transparant of stroperig nepbloed? Alles is mogelijk! Bij Jan Monnikendam ben je aan het juiste adres om jouw namaakbloed te kopen en iedereen de stuipen op het lijf te jagen!

Lees meer >
Filter producten

Nepbloed in een fles

Wij beschikken over een breed assortiment van namaakbloed in flesvorm. Let op elk type bloed is geproduceerd voor een specifieke functie. Zo bieden we nepbloed welke speciaal is ontwikkeld om op de huid of juist op het gezicht te gebruiken, maar beschikken we ook over producten die juist specifiek zijn gemaakt om op kleding te gebruiken. Het is dus belangrijk van tevoren duidelijk te hebben waarvoor je het nepbloed wilt gaan gebruiken. Mag het op de huid komen? Mag het in je mond komen? Moet het uitwasbaar nepbloed zijn? Dit zijn slechts een aantal vragen waar je van tevoren over na moet denken. Bij elk product is een uitgebreide productbeschrijving te vinden, waarin duidelijk wordt aangegeven wat voor specificaties het bloed heeft. Ga dus op zoek naar jouw ideale type nepbloed!

Nepbloed als spray

We beschikken ook over namaakbloed in spray vorm. Met deze spray kun je gemakkelijk het bloed op de gewenste plek spuiten. Ideaal om je halloween outfit net iets bloederiger te maken. Met een spray vorm met pompje krijg je het realistische effect van mooie grote en kleine druppeltjes verspreid over het oppervlak. De sprayvorm met pompje is ook ideaal om realistisch mee te schminken.

Ben je nog op zoek naar een outfit om je look compleet te maken? Neem dan een kijkje op onze halloween pagina en imponeer je vrienden met je angstaanjagende look!