Nepwimpers carnaval

 

Wil je mooie nepwimpers kopen van goede kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je nu gaat voor een natuurlijke look of glitter & glamour wimpers: we hebben het allemaal. Sommige valse wimpers kun je opplakken door middel van wimperlijm, sommige door middel van een handig zelfklevend randje. Bekijk onze wimpercollectie met wimpers in allerlei lengtes, materialen en kleuren. Voor al je party artikelen kun je zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel terecht. Bekijk snel ons assortiment en zoek jouw feestelijke look bij elkaar!

Lees meer >
Filter producten

Nepwimpers voor feest en carnaval

Voor speciale gelegenheden raden wij een paar van onze partywimpers aan. Denk bijvoorbeeld aan zilveren glitterwimpers of blitse metallic wimpers, in de kleuren zilver, goud, blauw of roze. Wil je echt een enorme oogopslag? Ga dan voor veren, bijvoorbeeld onze prachtige pauwenveren wimpers. Supertof op een themafeest, bij het uitgaan, of op een feestje. Is het weer tijd voor gay pride of carnaval? Dan kan het niet kleurig genoeg zijn. Op die evenementen zijn onze regenboogwimpers een grote hit.

Als je er zorgvuldig mee omgaat zijn onze valse wimpers meerdere keren te gebruiken. Graag geven we je nog een aantal aandachtspunten mee wat betreft nepwimpers aanbrengen: breng geen mascara aan onder de nepwimper, laat eventuele wimperlijm even drogen op de wimper, en plak de wimper zo dicht mogelijk op je eigen wimper, van het uiteinde naar de binnenkant toe. Druk ze na het aanbrengen nog even aan met je vinger of je pincet. Na gebruik haal je ze er voorzichtig af en kun je de wimpers schoonmaken met alcohol.

Zwarte nepwimpers 

Ben je op zoek naar natuurlijke nepwimpers? Kies dan voor een van onze zwarte valse wimpers. Voor het subtielste effect kies je onze korte delicate versie. Dit geeft geen overdreven effect, maar oogt alsof je perfecte aangebrachte goede mascara draagt! Voor meer lengte en volume kun je voor onze prachtige volle middellange zwarte wimpers gaan. Nóg een tikje uitdagender zijn onze wimpers die in een punt eindigen, voor een coole cateye à la Amy Winehouse. Al onze zwarte wimpers zijn voorzien van een zelfklevend randje dat goed plakt.

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!