Geboorte versiering

 

De geboorte van een baby moet natuurlijk groots gevierd worden! En hoe doe je dat nou beter dan met de mooiste geboorte versieringen en decoraties? Jan Monnikendam beschikt over een groot assortiment van de mooiste producten om jouw geboorte feest compleet te maken. Scroll door ons assortiment en vind de mooiste decoraties en versieringen voor zowel jongens als meisjes. En is er niet één, maar zijn er twee baby’s op komst? Wij beschikken ook over een uitgebreid assortiment speciaal voor wanneer er een tweeling op komst is!

Lees meer >

De mooiste versiering voor bij een geboorte

Jan Monnikendam beschikt over een uitgebreid assortiment van de mooiste versieringen en decoraties om een geboorte te vieren. Van vlaggen en slingers tot (folie)ballonnen en leuke bordjes. Alles om te zorgen dat jouw geboorte feest of babyshower tot in de puntjes verzorgd is. Scroll door ons assortiment heen en vind alles wat je nodig hebt!

Geboorte versieringen voor jongens en meisjes

Speciaal om de geboorte van een jongen te vieren, heeft Jan Monnikendam de mooiste producten in allerlei tinten blauw. Van donkerblauw tot lichtblauw en met Nijntje of juist met leuke wolkjes; net wat jij mooi vindt! Alle producten zijn speciaal gemaakt om bij het thema aan te sluiten. Mix and match de verschillende producten en creëer de mooiste sfeer.

Ook om de geboorte van een meisje te vieren beschikken wij over een uitgebreid assortiment van de mooiste versieringen en decoraties; roze versieringen in allerlei soorten en maten! Zo hebben we mooie Nijntje decoraties en it’s a girl folie ballonnen of slingers, maar ook leuke bordjes en bekertjes. Combineer verschillende producten en maak het een dag om nooit te vergeten!

Is er zowel een jongetje als een meisje op komst? Maak dan een prachtige combinatie van de verschillende jongens en meisjes producten. 

Ben je daarnaast nog op zoek naar mooi bijpassend tafelkleed? Neem dan een kijkje bij onze verschillende tafelkleden en kies een mooi blauw of roze tafelkleed of ga juist voor een zilverkleurig of goudkleurig tafelkleed!

Heb je nog vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen je graag verder!