Tweeling

 

Welkom lieve tweeling! De wereld is twee keer zo mooi geworden met jullie komst. Jullie ouders zijn gezegend met niet één, maar twee kleine wondertjes. Dit bijzondere moment moet natuurlijk gevierd worden! Laat met een geboortebord tweeling de hele wereld weten dat er een tweeling geboren is. Vul het huis met ballonnen, slingers en andere feestelijke decoraties en geniet van deze bijzondere kraamtijd samen. We begrijpen dat het al hectisch genoeg is met twee kleintjes in huis. Daarom bestel je jouw feestversieringen bij Jan Monnikendam gemakkelijk online! 

Lees meer >
Filter producten

Versiering geboorte tweeling

Maak de aankomst van jullie tweeling extra speciaal met onze uitgebreide collectie geboorte versiering voor een tweeling. Van vrolijke letterslingers, tot ballonnen en raamdecoraties, wij hebben het allemaal! Ontdek een scala aan kleuren en thema’s om een feestelijke sfeer te creëren die perfect past bij de komst van jullie twee kleintjes. Zo worden ook de slapeloze nachten gelijk een stuk vrolijker met de aanblik van deze feestelijke versieringen. Twee dochters, twee zonen, of een dochter en een zoon? Wij hebben ook veel blauwe en roze versieringen om de geboorte van jullie kindjes te vieren.

Babyshower en gender reveal party

Verwachten jullie een tweeling en wil je een babyshower of gender reveal party organiseren? Laat ons je helpen bij de voorbereidingen! Wij hebben feestversieringen om de hele ruimte om te toveren. Ga voor een tweeling vlaggenlijn, leuke folieballonnen gevuld met helium en lieve uitdeelcadeautjes voor alle vrienden en familie. Bestel alles eenvoudig online en maak je klaar voor een feestelijke viering die past bij de dubbele vreugde die jullie te wachten staat. Kom je liever langs in onze winkel in Haarlem? Gezellig! Ons team helpt je graag verder.