40 jaar getrouwd

 

Ben jij op zoek naar 40 jaar getrouwd versieringen om een prachtig jubileum te vieren? Dan ben je bij Jan Monnikendam aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment om er een memorabel feest van te maken! Van ballonnen en vlaggen tot huldeschilden. De leukste feestartikelen om de ruimte tot een ware feestzaal om te toveren. Bekijk snel ons assortiment!  

Lees meer >
Filter producten

De leukste versieringen 40 jaar getrouwd

Zoveel jaar getrouwd zijn is een prachtige prestatie en dat moet natuurlijk gevierd worden. Een mooi versierde locatie maakt zo’n feest compleet. Hang getrouwd ballonnen aan de muren en de plafonds, een huldeschild op de deur en 40 jaar getrouwd slingers door de zaal heen. Zorg daarnaast voor lekkere hapjes en drankjes en een goede muzieklijst, en het feest is klaar om te beginnen! Het enige dat jij nog moet doen, is het uitnodigen van de gasten.

Ballonnen 40 jaar getrouwd

Heb je wel eens gedacht aan mooie gouden folie ballonnen voor in de zaal? Door de gouden kleur zit de feestelijke uitstraling er gelijk goed in. De folieballonnen worden zonder helium verzonden, maar je kan ze ook (tegen meerprijs) in de winkel laten vullen met helium! Indien je ballonnen met helium vult, blijven ze mooi in de lucht hangen. Zorg wel dat je er een klein gewichtje aan hangt, dan blijft de ballon op de grond staan. Naast folie ballonnen bieden wij ook normale helium ballonnen aan.

Ben je naast folie ballonnen ook nog op zoek naar een ballonnenboog om het 40 jaar getrouwd jubileum te vieren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!