Circus thema feest

 

Staat er binnenkort een circus themafeest op de planning en ben je nog op zoek naar de juiste outfit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van verkleedkleding tot accessoires. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment circus feestartikelen om jouw feest compleet te maken. Neem ook een kijkje bij ons uitgebreide assortiment clownsneuzen; vierkant of rond, rubber of foam. De onmiskenbare rode neus mag natuurlijk niet ontbreken.

Lees meer >
Filter producten

Circus kostuums dames

We bieden verschillende circus kostuums voor dames aan. Dus ben jij een echte leeuwentemmer en ga je voor de circusdirectrice outfit of trek jij je clown schoenen aan en ben je de lolbroek van de avond? Het kan allemaal bij Jan Monnikendam. Eén ding is zeker, jij gaat indruk maken op het feest. De circus verkleedkleding is te bestellen in verschillende maten. Wil je de outfit toch liever eerst passen, voordat je hem bestelt? Kom dan langs in onze winkel in Haarlem; hier zijn vrijwel alle outfits op voorraad.

Circus clowns artikelen

Wil jij jezelf omtoveren tot clown? Neem dan snel een kijkje in ons clown assortiment. We beschikken namelijk over een groot assortiment clowns artikelen. Met een prachtige rode neus, mooie clowns pruik en echte clowns schoenen steel jij de show. Het enige wat je zelf nog mee moet brengen is een goede dosis humor om de andere gasten te vermaken. Neem dus ook gerust een kijkje bij onze fop artikelen en neem de andere gasten in de maling. 

Ga je liever als enge clown en jaag je de andere gasten de stuipen op het lijf? Ook hier hebben we verschillende outfits voor. Neem ook zeker een kijkje bij ons schmink assortiment om je clowns look compleet te maken.