Leger thema feest

 

Staat er binnenkort een leger camouflage feest op de planning? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van camouflage feestartikelen en verkleedkleding in allerlei soorten en maten. Voor groot en klein. Scroll dus door ons assortiment en laat je verrassen!

Lees meer >
Filter producten

Camouflage feestartikelen

Heb jij een kleine stoere soldaat in huis? Organiseer dan een legerfeestje voor al z’n  vriendjes. Je kind heeft de dag van zijn leven. Hang bijvoorbeeld stoere leger vlaggetjes door het huis op en hier en daar een mooi camouflage net. Leg nog een paar nep geweren en soldaten helmen voor ze klaar, doe nog wat stoere camouflage schmink op hun gezicht en laat ze ‘soldaatje spelen’ door het hele huis. Pief paf poef, je hebt alle ingrediënten in huis om ze een geslaagde dag te bieden!

Ook voor de wat oudere soldaten onder ons hebben we genoeg leuke leger feestartikelen in ons assortiment. Denk aan kogelriemen, naamplaatjes en nog veel meer! Vergeet niet je nep handgranaat met geluid!

Legerfeest kleding

Ben je op zoek naar een stoere leger outfit? Dan ben je bij Jan Monnikendam aan het juiste adres. Voor zowel jong als oud hebben wij de leukste leger verkleedkleding in ons assortiment. Van een soldatenpak tot een stoer militair straaljager pak. Je vindt hier alles om als stoere soldaat voor de dag te komen. Liever alleen een paar leuke kleding accessoires? Dat kan natuurlijk ook, doe dan een gave leger bandana in je haar en wat oorlogsstrepen op je gezicht and you are ready to go! 

Vrijwel al onze kleding is beschikbaar in verschillende maten en van de hoogste kwaliteit. Twijfel je toch nog of je het wel past? Kom dan langs in onze winkel in Haarlem, daar kun je de kleding gewoon passen. Vergeet dan niet eerst even te bellen, dan weet je zeker dat je artikel op voorraad is!